Emekleme Yok

179 görüntüleme
M

Melissa

23 Mayıs 2026 15:20
Bebeğim 9 bucuk aylık emeklemiyo. Dönmede otırmada karın üstü koyunca etrafında dönmede sıkıntı yok geriye doğru sürünme var ancak çok aktif değil. Emekleme pozisyonu alıyo ancak elleriyle öne doğru gitmiyo ve bazende poposunu kaldırıyo kafasını yere indiriyo ayaklarıyla knsiini ittiriyo ama gidemiyo tabi. Ayrıca reflüsü var bebeğimin karın üstü durunca kusuyo
Yeter A.

Yeter A.

23 Mayıs 2026 15:31
Benim bebegımde suan aynı ayda sizin bebekler desıklerınızın aynısı bızdede mevcut, emekleme pozisyonu alıyor ama bacağını atamıyo bu defa uzanıyor yüz üstü cok hareketlendi ama mesela oturtmaya calsıyrz o ayakta durmaya çalışıyo arada elını tutup yürütüyorum belki emeklemeden yürür bizimkiler 
M

Merve

23 Mayıs 2026 15:32
Geri emekliyor ise ileri de emekler bizimki de önce geri gitti sonra ileri
N

Nazlı N.

23 Mayıs 2026 16:38
Benimki de 9 aylıkken ayaklarını itiyordu ama ellerini atamıyordu poposunu havaya kaldırıyordu sürekli. Bir gün elini atabildi sonra emeklemeye başladı. Bu akşam bir anda bile emekleyebilir o derece anlık oluyor
Göktenur B.

Göktenur B.

23 Mayıs 2026 16:50
Belkide emeklemeden yürücek belli olmaz benim ki 9 buçuk aylık emekliyoruz 8. Ayında asla emekleme hareketi yoktu sadece sürünme vardı 15 günde emekledi sadece bununla birlikte kendini kaldırıp otuturuyo desteksiz ayağa kalkıp biyerden tutunup yürüyor bunlar sadece 1 ay içinde oldu sizinki belki ansızın emekler bebekler herşeyi hızlı öğreniyor
Ö

Özlem A.

23 Mayıs 2026 18:08
Emekleme gelişim için bir kısas değil. Bazı bebekler emeklemeyi tercih etmiyor. Benim çocuğum da emeklemeden yürüdü. 11 aylık olmak üzereydi. Emeklemezse canınızı sıkmayın yani 🌸
M

Melekg

29 Mayıs 2026 22:22
Bizde de aynı durum. 1-2 hafta öncesine kadar reflümüz vardı bu sebeple ben hiç yere koyamadım çocuğumu. O yüzden olduğunu düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir