Emekleme ve Yürüteç

103 görüntüleme
G

Gizem Ü.

27 Şubat 2026 08:49
7 aylık bebeğim hiç bir emekleme belirtisi göstermiyor yerde vakit geçirmeyi seviyor ama emeklemiyor dizlerini karnına çekmiyor yüzüstü uzanırken ve yürüteç deneyeyim dedim koyuyoruz içine adım falan atmıyor öylece duruyor sonra sıkılıyor ağlıyor bi sorun mu var acaba
E

Ebru D. ..

27 Şubat 2026 08:51
Benim bebeğim de 7 aylık sadece yerde yüz üstü bırakınca etrafında dönüyor onun dışında hiç bir belirti yok yürüteçte tek tük adımlar atıyor doktorum normal zamanla olacak şeyler demişti sorduğumda
G

Gizem Ü.

27 Şubat 2026 08:53
İnşallah öyledirr
A

Azra

27 Şubat 2026 09:05
Benim oğlum da 7 aylık aynı dediğiniz gibi yürüteçte duruyor yürümüyor ama ayaklarını yere güzel basıyor emekleme yok
G

Gizem Ü.

27 Şubat 2026 09:06
Bizimkiler sanırım direk yürücekler 😂
M

Melek E. ..

27 Şubat 2026 10:11
Benimki dün 8 aylık oldu yürüteçle gidiyor ama emeklemeyi sevmiyor reflüsü vardı zaten tummy time yapmayı sevmiyordu hala daha sevmiyor
N

Nazlı

27 Şubat 2026 11:28
Benim bebeğim de yakında 7 aylık olacak inşallah. Daha ne emeklemesi dönmeyi bile zar zor yaptırıyorum. Hiiiç istemiyor tummy time falan. 5 dakika sonra yoruluyor ağlamaya başlıyor. Doğduğundan beri tummy time sevmiyor o ayrı konu 🥲 Ama yüz üstü iken ayak tabanlarına dokununca kendini itiyor. Sürünmek istiyor. Nasıl bir süreç bekliyor merak ediyorum doğrusu
G

Gizem Ü.

27 Şubat 2026 11:30
sürekli baana bağımlı olduğy için sanırım istiyorum bende belki emeklerse başka şeylerle uğraşır bede işlerimi halledebilirim diye düşündüm ama beimkininde totosunu kaldırmaya niyeti yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir