Emekleme, Tutunma Hk

102 görüntüleme
C

Cansu Ş.

28 Aralık 2025 23:35
Merhabalar herkese oğlum 10 ayını doldurdu. Emekleme yok, tutunup kalkmayı deniyor ama tek yapamıyor, yüzüstü dönüyor ama sırt üstüne geri dönemiyor ve uzandığı yerden kalkamıyor. Tummy time aktivite hepsini yaptırmaya çalışıyorum ama nefret ediyor başına daha önce gelen var mıdır? Sizler nasıl yol izlediniz? Doktoru normal olabilir diyor, takip edelim diyor sadece.
A

Ayşe İ.

29 Aralık 2025 01:00
Benim kızım da 10 aylık aynı sekılde emekleme ve yürüme yok benden tutunup destekle ayaga kalkıyo ama koltuktan tutup ayaga kalkma yok tummy time hıc sevmedi sürünmesi için dizlerinin üstüne koyduğum zaman bile hemen geri dönüyo
C

Cansu Ş.

29 Aralık 2025 05:08
ne yapıyorsunuz ayşe hanım doktorunuza sordunuz mu
E

Eda S. G. ..

29 Aralık 2025 20:40
Benim kızım 12 aylık emekledi. Tutunup kalkmaya başladı. Nöroloji doktoru her bebek aynı değildir dedi.
C

Cansu Ş.

29 Aralık 2025 20:45
sevindim eda hanım inşallah bizim de emekler çaba gösteriyor siz destek oldunuz mu neler yaptınız?
A

Ayşe İ.

30 Aralık 2025 12:39
Doktor olabilir erken dıyo Bı de küçük dogdugu için kızım biraz da zamana bıraktık artık
C

Cansu Ş.

30 Aralık 2025 18:39
teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir