Emekleme

164 görüntüleme
B

Beyza

4 Ağustos 2026 21:08
Kızım 6 aylık yaklaşık 15 gündür komando sürüklemesi ile yerde ilerliyor 3-4 gündür ise emekleme pozisyonuna geçip yaylanma hareketi yaparak kendini öne arkaya sallıyor bu aşamadan sonra tam anlamıyla emeklemesi ne kadar sürer acaba ?
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
4 Ağustos 2026 21:30
Cevapları bende bekliyim 😊
N

Necibe N. Ç.

4 Ağustos 2026 21:35
Benim bebeğimde öyleydi 9 aylıkken emeklemeye başlamıştı tam anlamıyla
B

Beyza

4 Ağustos 2026 21:35
Necibe Nur Çay
Benim bebeğimde öyleydi 9 aylıkken emeklemeye başlamıştı tam anlamıyla
Peki 6.aylarında mı böyleydi ?
N

Necibe N. Ç.

4 Ağustos 2026 21:38
Beyza
Peki 6.aylarında mı böyleydi ?
Evet 6 ayından 9 ayına kadar hep komando olarak emekliyordu
B

Beyza

4 Ağustos 2026 21:38
Necibe Nur Çay
Evet 6 ayından 9 ayına kadar hep komando olarak emekliyordu
Anladım teşekkür ederim 🙂
N

Necibe N. Ç.

4 Ağustos 2026 21:39
Beyza
Anladım teşekkür ederim 🙂
Rica ederim ☺️Bebekten bebeğe değişir belki sizinki o kadar uzun sürmez endişe etmeyin normal şeyler bunlar
U

Umut S.

4 Ağustos 2026 21:42
Bizimde altı aylık bu şekilde başladı 8 aylık hala aynı şekilde istediği her yere gidiyor tam anlamıyla ne zaman olacak ben de merakla bekliyorum
B

Beyza

4 Ağustos 2026 21:43
Umut Süleymanoğlu
Bizimde altı aylık bu şekilde başladı 8 aylık hala aynı şekilde istediği her yere gidiyor tam anlamıyla ne zaman olacak ben de merakla bekliyorum
Rahatlıkla emekleme pozisyonuna da geçiyor ama adımlayamıyor bizimkisi de dediğim gibi
Mine Ş.

Mine Ş.

4 Ağustos 2026 22:00
Siz yanında emekleme hareketi yaparsanız çabuk kapacaktır biz 7. Ayda emeklemeye başladık
B

Beyza

4 Ağustos 2026 22:11
Mine Şahin
Siz yanında emekleme hareketi yaparsanız çabuk kapacaktır biz 7. Ayda emeklemeye başladık
Adınıza çok sevindim önerinizi uygulayacağın
Mine Ş.

Mine Ş.

4 Ağustos 2026 22:12
Beyza
Adınıza çok sevindim önerinizi uygulayacağın
Benim bebeğim benden görüp emeklemeye başlamıştı yaylanma hareketi yapıyordu ben de emeklemeye başladım bir kaç kez sonra başladı bir anda 😊
Z

Zehra B.

5 Ağustos 2026 01:15
[7.ayda](7.ayda) yaylanma hareketi yapıyordu [8.ayda](8.ayda) emekledi yanında emekler gibi yapın ve yaylanma hareketi yaparken karnından hafif yukarı kaldırıp ilerletmeye çalışın
U

Umut S.

6 Ağustos 2026 21:46
Beyza
Rahatlıkla emekleme pozisyonuna da geçiyor ama adımlayamıyor bizimkisi de dediğim gibi
Öyle oluyor gerçekten de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir