Emekleme
69 görüntüleme
E
Elif M.
9 Temmuz 2026 08:48
Kızım 10 aylık oldu ama henüz emekleme, tutunup ayağa kalkma yok. 4 aylık olduğundan beri rahatça oturuyor. Poposu üstünde 360 derece dönüşler yapıyor. Ayı oturuşundan kurtulmaya başladı ama yüzüstüne geçip orada kalıyor emekleme yapmıyor. Endişelenmeli miyim? Sizin bebişler ne durumda
G
Gülcan Ş.
9 Temmuz 2026 09:27
Bence endişelenmeyin yerde sürekli zaman geçirmesine izin verin zamanla olacaktır emekleme benim kızım da 10 aylıkken ters emekledi sonra 11 aylık olduktan sonra karın üstü süründü 12 aylık olunca da emeklemeye başladı her bebegın gelişimi farklıdır
E
Elif M.
10 Temmuz 2026 20:17
İlk kızım 8,5 aylıkken emekledi ve bu aylarda tutunarak yürüyordu. Haliyle bu kızım bu kadar gecikince ister istemez biraz kafama takılıyor :(
E
Elif M.
10 Temmuz 2026 20:19
Bence endişelenmeyin yerde sürekli zaman geçirmesine izin verin zamanla olacaktır emekleme benim kızım da 10 aylıkken ters emekledi sonra 11 aylık olduktan sonra karın üstü süründü 12 aylık olunca da emeklemeye başladı her bebegın gelişimi farklıdır
G
Gülcan Ş.
11 Temmuz 2026 10:05
Dediğiniz gibi tabi her bebek farklı 🤷🏻♀️ yüztünr geldiğinde çok sinirleniyor hemen kalkmak istiyor. Hiç çaba sarfetmiyor. Sadece yatakta geri geri 3-4 adım kadar emekliyor
Yükleniyor...