Emekleme

94 görüntüleme
Merve

Merve

16 Mayıs 2026 08:30
Kızım 10aylık olacak yavaş yavaş emeklemeye çalışıyordu dün tam anlamıyla odadan odaya geçmeye başladı ama yeni öğrendiği için kafasını sürekli çarpıyor çok hareketli bşr yerden tutsam bir yerden gidiyor korkuyorum çok şiddetli vurmuyor ama bir sorun olur mu kafa yastıkları var ama bizim ki yüz üstü düşüyor zaten
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 08:46
Malesef bunun bı çözümü yok ne kadar dikkat etsekte düşüyorlar düşe kalka büyücek bizimki en başta öyleydi ama zamanla düşmeleri bitiyor hareket kabileyeti daha iyi oluyor şuan 9 ay 16 günlük emeklemede artık usta önceleri ayağa kalktığında da geriye düşerdi şuan biyerden tutup ayağa kalktığında geri oturmak için dizlerini kırıp oturuyor çözüyolar yani bı şekilde sadece yüz üstü düşerken dikkat etsin burun kısmı veya çenesini ağrıtmasin
S

Seher T.

16 Mayıs 2026 09:32
Bende senin gibi şeyler almayı düşünmüştüm ama 10 gun içinde ustalasti merak etme bu süre icin bi tık daha dikkat yeterli bence
Merve

Merve

16 Mayıs 2026 09:35
Göktenur Bektaş
Malesef bunun bı çözümü yok ne kadar dikkat etsekte düşüyorlar düşe kalka büyücek bizimki en başta öyleydi ama zamanla düşmeleri bitiyor hareket kabileyeti daha iyi oluyor şuan 9 ay 16 günlük emeklemede artık usta önceleri ayağa kalktığında da geriye düşerdi şuan biyerden tutup ayağa kalktığında geri oturmak için dizlerini kırıp oturuyor çözüyolar yani bı şekilde sadece yüz üstü düşerken dikkat etsin burun kısmı veya çenesini ağrıtmasin
Dikkat etsemse illa bişeyler oluyor çok teşekkür ederim 🫶🏻
Merve

Merve

16 Mayıs 2026 09:35
Seher Tas
Bende senin gibi şeyler almayı düşünmüştüm ama 10 gun içinde ustalasti merak etme bu süre icin bi tık daha dikkat yeterli bence
Çok teşekkür ederim 🫶🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir