Emekleme

75 görüntüleme
E

Eylül İ. ..

23 Haziran 2025 06:17
8 ay 23 günlük kız bebeğim hala emeklemiyor. Emeklemek için çabası yok yüz üstü koyunca dönüyor dizlerinin üzerinde birkaç sn duruyor. Yüz üstü pozisyonundan sırt üstü pozisyonuna 6.ayda dönmeye başladı ama sırt üstünden yüz üstüne ilk defa dün döndü. Desteksiz oturmada problemi yok ayakta tutunarak birkaç sn dengesini koruyor. Emeklememesinin normal olduğunu biliyorum. Sadece emeklemeden yürüyecek mi yada çok mu geç emekleyecek bunu merak ediyorum. Var mı benzer durumu yaşayan?
B

Betül B. ..

23 Haziran 2025 06:20
Emeklemeyi gelişim sürecine ekleyip kendinizi strese sokmayın Osman hoca da videosun da bahseder bebeklerin gelişimleri farklıdır emeklemeden de yürüyenler var biraz daha zamanı olabilir bir an da da herşey olabilir 😌 içiniz rahat olsun
E

Eylül İ. ..

23 Haziran 2025 06:22
Öncelikle teşekkür ederim. Evet bir gelişim basamağı değil bunu biliyorum fakat 10 aylıkken emekleyen de var hatta teyzemin oğlu 1 yaşında emeklemiş. Bunu merak etmiştim açıkçası
Y

Yıldız Ü. ..

2 Temmuz 2025 13:03
Benim oğlum tam 1 yaşında ne emekliyor ne sıralıyor adım bile atmıyor normal olduğunu söyledi doktor sadece koltuğun kenarına koyduğumuzda ayakta duruyor 1 dakika kadar ondan sonra kendini geriye doğru atıp oturmak istiyor doktorun bana söylediği Garanti diye bir bebek oldu öyle bebeklere garantici bebek diyorlarmış
Dilara N. A.

Dilara N. A.

3 Temmuz 2025 20:29
Benim oğlumda hiç emeklemedi , tutunarak yürümeye başladıktan sonra öğrendi ve yeni emekliyor 1 yaş sonrasında 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir