Emdikten 1 Saat Sonra Kusma
105 görüntüleme
A
Aysun B.
4 Aralık 2025 08:45
Bebeğim3 aylık emdikten sonra kusuyor bir saat sonra tekrar kusuyor ama çok şeffaf sa ki su gibi bununla ilgili bilgisi olan var mı
Ş
Şeyma
4 Aralık 2025 12:52
Benim bebeğim de çok kusuyor dediğiniz gibi 1 saat sonra da kusuyor. Reflüsü zaten var ama ben artık şunu düşünmeye başladım fazla beslenip sonra hala midesi sindirmeyince bir hareketinde falan kusuyor diye düşünüyorum artık. Çünkü sulu kusma fazla içmesinden dolayı sanırım.
Y
Yasemin Ü.
5 Aralık 2025 00:21
Benim bebeğim de maalesef kusuyor ve reflüsü var ama doktoru fazlasını çıkarabilir dedi. Kustuktan sonra da aranıp tekrar uzunca beslenebildiği için büyük ihtimal reflüden.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
8 Aralık 2025 20:36
@Aysun Binici hanım sütünüzün akışı hızlı olabilir ve bebek tolere edemediği için kusarak tepki gösterir akışı kontrol altına almanızı öneririm. bebeği ısrar zorlama yaparak emzirme yaparsanız yani tok olan bebeği emzirirseniz kusmalar görülebilir ısrar zorlama yapmadan bebek ne zaman isterse emzirmenizi öneririm ayrıntılı bilgi almak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz 05060389958 önlemleri almanıza rağmen kusmalar devam ederse Doktora başvurmanıznı öneririm 
M
Menekşe Y.
8 Aralık 2025 20:44
Sanırım bende de aynı durum süt akışına bağlı olarak var sağım yaparak kontrol altına mı alacağım

Sedef Ş.
8 Aralık 2025 20:54
evet bizde öyle su kusuyor bazen mama kusuyor bende anlamadımm ama çok fazla sulu kusma normal mi bilmiyorum bugün tahliller yapıldı haftaya bakılcak