Elleriyle Kendini Uyandırıyor
52 görüntüleme
N.
18 Ağustos 2025 12:15
Kızım neredeyse beş aylık, dizlerim de sallayarak uyutuyorum her şey çok iyi yerine yatırdığım an ellerini havaya kaldırıp kendini korkutarak uyandırıyor, kundağı direkt bırakmıştım. Ne yapabilirim dönerkende uyandırıyor kendini 15-20 dakika da uyanıyor

Fadile B.
18 Ağustos 2025 12:16
Dönmeyi yeni yeni alışıyorsa Bu bir süreç yani dönerek uyumaya alışana kadar böyle uykuda kendini uyandırmaya devam edecek çünkü bizde de öyleydi öğrenince artık uyanmıyor Bu bir süreç ya geçer isterseniz yarım kundak yapabilirsiniz
N.
18 Ağustos 2025 12:17
Dönmeye başlayalı 15 gün oldu nerdeyse. Kundaklı yatırınca da dönemiyorum diye sinirleniyor ben bu bebekleri anlayamıyorum 🥹
N
Nida
18 Ağustos 2025 12:38
Benimde kızım 5 aylık bazen kucağımda uyutuyorum yeri geliyor ayağımda. Bizimkisi 4 aylıkken dönüp dönüp uyanmaya başladı. Zorlu bir süreç hala aynı elleriyle yüzünü gözünü ovuşturarakta uyanıyor. Yatağına yatırdığımda sağına ve soluna yastık koyuyorum (ellerini hareket ettirebilecek mesafede) dönmesin diye. Bilmiyorum böyle deneye deneye bir tık gündüz uykularını uzattım😌 Tavsiye olarak kabul ederseniz sizde deneyin umarım işe yarar🙃