Elleriyle Kafasina Vurmasi

144 görüntüleme
R

Rabia D. ..

23 Mart 2026 01:20
Merhabalar hanimlar oglum 11 aylik durduk yere surekli elleriyle kafasina vuruyor yapma dedigimizde daha cok yapiyor sinirlenince aynı sekilde acaba normal mi doktora gitmek mi lazim
B

Büşra C.

23 Mart 2026 01:22
Abim ve yengem özel eğitim öğretmeni ve kesinlıkle normal olduğunu kendisi dikkat çekmek istediğinı söylemişti benim bebegım için o hareketi yapınca dikkatını başka yere çek dediler ve şuan zaten unuttu yapmayı belki yardımı dokunur
R

Rabia D. ..

23 Mart 2026 01:24
Büşra Coşkun
Abim ve yengem özel eğitim öğretmeni ve kesinlıkle normal olduğunu kendisi dikkat çekmek istediğinı söylemişti benim bebegım için o hareketi yapınca dikkatını başka yere çek dediler ve şuan zaten unuttu yapmayı belki yardımı dokunur
Olabilir yapma dediğimde gülerek daha hizli yapmaya başlıyor
K

Kxjjsjs

23 Mart 2026 05:32
Bence normal bu tarz hareketler tek başına bi anlam ifade etmiyor hangi doktoru dinlediysem bunu söylüyo ve 13 aylık bebeğim var benimde ellerini yumruk yapıp kendini sıkıyo kıpkırmızı olana kadar yapma dedikçe gülüp tekrar yapıyo bu aylarda bu inatlaşmalar çok normal
K

Kxjjsjs

23 Mart 2026 05:34
Özel olarak doktora götürmenize bence gerek yok aylık kontrollerden birinde durumu aktarırsınız doktorunuza belki onu yaparken videosunu cekip doktorunuza gösterirsiniz içinizde rahat eder
G

Gamze M.

26 Mart 2026 09:59
Bu tarz durumlarda (tabi güvenlik önlemlerini alarak) çocuğa ilgi göstermemeniz gerekiyormuş arkadaşın dediği gibi ilgisini çekmeye çalışın ama bariz şekilde değil hatta normal bir şey yapıyormuş gibi bakmayın bile ya da vurmaya başlayınca sakin bir şekilde odadan çıkın bir süre sonra unutacaktır siz ordayken özellikle yapıyor olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir