Ellerini Sürekli Kulaklarına Götürüyor

84 görüntüleme
Özrin T. A.

Özrin T. A.

Premium Üye
15 Mart 2026 00:22
Merhabalar, bebeğim şuan 5 aylık ve 1,5 haftya yakın bir süredir ellerini sürekli kulaklarına götürüyor. Diş olabilir diye düşündüm ama şuan öyle bir durum yok. Bazen sol elini sol kulağına götürüyor bazen de her 2sini arka arkaya götürüyor. Uykusu geldiğinde ya da yüksek ses olduğunda da yapıyor normal zamanlarda da. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
H

Hande S.

15 Mart 2026 00:27
Benm bebeğimde tam 6 aylık ve dediğiniz gibi elleri sürekli kulaklarında hatta saçını çekiyor bazen bende diş mi diye baktım hrhangi bişeyde göremedim
Özrin T. A.

Özrin T. A.

Premium Üye
15 Mart 2026 00:29
Hande S
Benm bebeğimde tam 6 aylık ve dediğiniz gibi elleri sürekli kulaklarında hatta saçını çekiyor bazen bende diş mi diye baktım hrhangi bişeyde göremedim
Genellikle diş diyorlar ama ben erken olduğunu düşünüyorum ve bişi göremiyorum. Acaba sesler mi etkiliyor diyorum ama sessizken de yapabiliyor.. bir türlü çözemedim
H

Hande S.

15 Mart 2026 00:30
Özrin Tuğrul Akgül
Genellikle diş diyorlar ama ben erken olduğunu düşünüyorum ve bişi göremiyorum. Acaba sesler mi etkiliyor diyorum ama sessizken de yapabiliyor.. bir türlü çözemedim
Evet bende çözemedim

Ama genelde uykusu gelince yapıyor veya sıkıldığında sanki yeni bir huy edinmiş gibi
T

Tuğba A.

Premium Üye
15 Mart 2026 00:43
Diş hazırlık sürecinde olabilen şeyler bizim doktorumuz da bize söylemişti arada kulaklarına hafifçe parmanızla kapatıp açmak rahatlabilir
Özrin T. A.

Özrin T. A.

Premium Üye
15 Mart 2026 00:45
Tuğba Alptekin
Diş hazırlık sürecinde olabilen şeyler bizim doktorumuz da bize söylemişti arada kulaklarına hafifçe parmanızla kapatıp açmak rahatlabilir
Hımm basınç gibi bişi mi yapıyor acaba? Ama şuanlık bir huysuzluğu yok
Özrin T. A.

Özrin T. A.

Premium Üye
15 Mart 2026 00:46
Hande S
Evet bende çözemedim

Ama genelde uykusu gelince yapıyor veya sıkıldığında sanki yeni bir huy edinmiş gibi
Evet evet uyku geldiğinde de oluyor. Her ay değişik bir hareketle ve sesle karşılaşıyoruz. Ptsi doktor kontrolümüz var o gün doktora danışacağım am yine de buradan da sormak istedim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir