Ellerini Sürekli Kulaklarına Götürüyor
84 görüntüleme

Özrin T. A.
Premium Üye
15 Mart 2026 00:22
Merhabalar, bebeğim şuan 5 aylık ve 1,5 haftya yakın bir süredir ellerini sürekli kulaklarına götürüyor. Diş olabilir diye düşündüm ama şuan öyle bir durum yok. Bazen sol elini sol kulağına götürüyor bazen de her 2sini arka arkaya götürüyor. Uykusu geldiğinde ya da yüksek ses olduğunda da yapıyor normal zamanlarda da. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
H
Hande S.
15 Mart 2026 00:27
Benm bebeğimde tam 6 aylık ve dediğiniz gibi elleri sürekli kulaklarında hatta saçını çekiyor bazen bende diş mi diye baktım hrhangi bişeyde göremedim

Özrin T. A.
Premium Üye
15 Mart 2026 00:29
Benm bebeğimde tam 6 aylık ve dediğiniz gibi elleri sürekli kulaklarında hatta saçını çekiyor bazen bende diş mi diye baktım hrhangi bişeyde göremedim
H
Hande S.
15 Mart 2026 00:30
Genellikle diş diyorlar ama ben erken olduğunu düşünüyorum ve bişi göremiyorum. Acaba sesler mi etkiliyor diyorum ama sessizken de yapabiliyor.. bir türlü çözemedim
Ama genelde uykusu gelince yapıyor veya sıkıldığında sanki yeni bir huy edinmiş gibi
T
Tuğba A.
Premium Üye
15 Mart 2026 00:43
Diş hazırlık sürecinde olabilen şeyler bizim doktorumuz da bize söylemişti arada kulaklarına hafifçe parmanızla kapatıp açmak rahatlabilir

Özrin T. A.
Premium Üye
15 Mart 2026 00:45
Diş hazırlık sürecinde olabilen şeyler bizim doktorumuz da bize söylemişti arada kulaklarına hafifçe parmanızla kapatıp açmak rahatlabilir

Özrin T. A.
Premium Üye
15 Mart 2026 00:46
Evet bende çözemedim
Ama genelde uykusu gelince yapıyor veya sıkıldığında sanki yeni bir huy edinmiş gibi
Yükleniyor...