Ellerde Uyuşma
66 görüntüleme
U
Ummahan Y. ..
26 Haziran 2025 20:48
28 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır ellerimde uyusma ağrı var magnezyum eksikliğinden olabilir denildi yapılacak bir şey var mi bu konu hakkinda
N
Neslihan K. D.
26 Haziran 2025 20:52
Doğum yapana kadar son 2 ay ellerimdeki uyuşma beni çok kötü etkiliyordu. Hiç bir iş yapamıyordum geceleri uyuyamazdım. Hamileliğe bağlı ödem sebebiyle oluyor. Karpal tünel sendromu denmişti. Doğum yaptıktan 1 hafta sonra geçti. Bunun bit ilacı malesef yok ellerime bol bol masaj yapıyordum ama değişen bişey yoktu. Ellerinizi sarmayın atel falan takmayın daha kötü etkiliyor. Öğlen ve akşam magnezyum içiyordum ama faydası olmadı. Siz yinede için çünkü krampları önleme de çok etkili.
G
Gamze I. T.
26 Haziran 2025 22:31
Benimde hamileleğim boyunca ellerimde uyuşma vardı. Masa başı işte çalışıyordum ve sürekli ellerimi aşağı sallandırmam gerekiyordu. Sabahları el parmaklarım kitli uyanıyor yarım saat masaj yapıyordumli ellerim açılsın diye yüzümü bil yıkayamıyordum. Geceleri baş parmaklarım çok ağrırdı. Doktorum doğumdan sınra geçeceğini söyledi. Doğum yapalı 2 ay olmuş ve şişe kapağı mayı bırak çocuğumun zıbınını çıtçıtlayamıyorduö. Ortopodi ileri derece karpal tünel sendromu olduğu acil ameliuat defi. Olmadım. 5. Ayda geçti. Hafif ağr ı ve güç kaybı var.
M
Merve G. Ü.
27 Haziran 2025 04:42
Hamileliğimde ellerde uyuşma sorununu ben de yaşadım hatta doğum sonrasında 2-3 ay boyunca devam etti. Sonrasında kendiliğinden azalarak geçti. Kronik bir şişme değildi fakat hayat kalitemi etkiliyordu. Magnezyumdan desteği almıştım sadece