Eller Durmuyor

145 görüntüleme
C

Cansu ..

25 Mart 2026 04:18
Merhaba

Bebeğim 4 ay 7 günlük. Eli hiç durmuyor özellikle sağ kolunu. Kolunu indirip kaldırıyor sürekli. Nereye denk gelirse artık. Araştırınca kolun zarar görmüş ihtimali falan yazıyor. 4. Ay atağı ile alakalı olabilir mi hiç yaşadınız mı
.

.....

25 Mart 2026 06:37
Bizde yeni 5 ay olacagız kızımda sürekli uyuyacagı zaman başını sağa sola hızlı hızlı sallıyor bende endişeleniyorum yeni başladı bu huyu her ay değişik şeyleri çıkıyor
C

Cansu ..

25 Mart 2026 11:33

.....

Bizde yeni 5 ay olacagız kızımda sürekli uyuyacagı zaman başını sağa sola hızlı hızlı sallıyor bende endişeleniyorum yeni başladı bu huyu her ay değişik şeyleri çıkıyor

Doğru başını sağa sola hızlı salladığını unutmuşum bak geçer İnşallah ya yoruyor çünkü
Latife K.

Latife K.

25 Mart 2026 12:57

.....

Benim oğlumda öyleydi ara ara hala daha yapıyor uyku öncesi yapıyor genelde emerken bende rahatladığı için yaptığını düşünüyorum. Bazen oyun olarak görüyorlar o yüzden yapıyorlar
G

Gözde Ö. K.

25 Mart 2026 13:01

.....

Bizde 4.5 aylığız aynı durum bizde de var. Özellikle uykuya tam dalmadığı zaman yapıyor. Korkuyorum normal mi çözemedim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Mart 2026 19:10

.....

Eğer sallanarak uyuyan bir bebekse uyurken bunu yapması normal
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Mart 2026 19:11
Atak döneminde çok huysuzdu uyumuyordu kucak istiyordu ama kolla ilgili birşey olmamıştı
E

Elanur Ü.

25 Mart 2026 22:20
Ay ne zarar görmüş olabilir zarar görse sorun olsa o çocuk ağlar durmaz. Moral bozuyorlar 😀 Benim oğlumda öyleydi şuan 8 aylık ve bazen ara sıra yapıyor. Doktorum (Keşif,kendini rahatlatma,ilgi çekme,uyku,oyun) sebepleri ile yapabileceklerini söyledi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir