Eller Durmuyor
145 görüntüleme
C
Cansu ..
25 Mart 2026 04:18
Merhaba
Bebeğim 4 ay 7 günlük. Eli hiç durmuyor özellikle sağ kolunu. Kolunu indirip kaldırıyor sürekli. Nereye denk gelirse artık. Araştırınca kolun zarar görmüş ihtimali falan yazıyor. 4. Ay atağı ile alakalı olabilir mi hiç yaşadınız mı
Bebeğim 4 ay 7 günlük. Eli hiç durmuyor özellikle sağ kolunu. Kolunu indirip kaldırıyor sürekli. Nereye denk gelirse artık. Araştırınca kolun zarar görmüş ihtimali falan yazıyor. 4. Ay atağı ile alakalı olabilir mi hiç yaşadınız mı
.
.....
25 Mart 2026 06:37
Bizde yeni 5 ay olacagız kızımda sürekli uyuyacagı zaman başını sağa sola hızlı hızlı sallıyor bende endişeleniyorum yeni başladı bu huyu her ay değişik şeyleri çıkıyor
C
Cansu ..
25 Mart 2026 11:33
Bizde yeni 5 ay olacagız kızımda sürekli uyuyacagı zaman başını sağa sola hızlı hızlı sallıyor bende endişeleniyorum yeni başladı bu huyu her ay değişik şeyleri çıkıyor

Latife K.
25 Mart 2026 12:57
G
Gözde Ö. K.
25 Mart 2026 13:01

Ayşe V. ..
25 Mart 2026 19:10

Ayşe V. ..
25 Mart 2026 19:11
Atak döneminde çok huysuzdu uyumuyordu kucak istiyordu ama kolla ilgili birşey olmamıştı
E
Elanur Ü.
25 Mart 2026 22:20
Ay ne zarar görmüş olabilir zarar görse sorun olsa o çocuk ağlar durmaz. Moral bozuyorlar 😀 Benim oğlumda öyleydi şuan 8 aylık ve bazen ara sıra yapıyor. Doktorum (Keşif,kendini rahatlatma,ilgi çekme,uyku,oyun) sebepleri ile yapabileceklerini söyledi