Elle Yemek Yemiyor

74 görüntüleme
D

Dilara Z. T.

25 Haziran 2025 23:07
Hocam bebeğim 10 buçuk aylık elleriyle birşeyleri yemiyor tutmuyor bile direk atıyor ben yedirince ek gıdayı severek yiyor ama elle yeme yok ne yaptım olmadı normal midir
S

Sinem C. A.

27 Haziran 2025 09:55
Merhabalar Dilara hanım aynı sorunu bizde yaşıyoruz şu an 20 aylık. Ek gıdaya başladığımız da dişi çıkmamıştı ilk dişi 1 yaşında çıktı bende boğulur diye korktum eline hiçbirşey vermedim ben yedirdim sonra da verdikçe attı tiksinir gibi yapıp ne denediysem olmuyor şu an 20 aylık hala elle yeme yok ekmek havuç bisküvi meyve ne denediysem olmadı bende çok üzülüyorum başka bebekler elinde kraker meyve yiyor benim oğlum ya oyuncak gibi çeviriyor yada atıyor ne yapıcam nasıl alıştırcam bilmiyorum tiksinme var mı peki suratını buruşturuyor mu
D

Dilara Z. T.

27 Haziran 2025 09:59
Merhaba sinem Hanım. Bizim 6. Ay 2 ve Ve 10 ayda 4tane dişimiz çıktı. Şuan 10 ay 23 günlük 6 tane dişimiz olmasına rağmen eliyle kendi yemiyor tiksinme değil hiç yüzüne bile bakmıyor eline tutturmaya çalışıyorum direk fırlatıyor hiç yutmuyor yani onun ayındaki bir kaç bebeğe denk geldim pideleri vs meyveleri çok güzel tutup yiyior umarım kendi elleriyle yemeğe başlar bebeklerimiz ki bide sizinki 20 aylıkmış maşallah Allah bağışlasın
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

27 Haziran 2025 10:39
Her gün baskı kurmadan yiyeceğe temas etmesine fırsat verin ve sizlerin onlar için model olmanız bu alışkanlığı zamanla destekler. Gerekirse bir ergoterapistten değerlendirme almak sürecinizi kolaylaştıracaktır💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir