Elini Öptürmeye Çalışması

118 görüntüleme
E

Esra P.

8 Aralık 2025 23:12
Bebeğim6 buçuk aylık beslerken sürekli elini ağzıma götürüyor sürekli öpmemi istiyor ne anlatmaya çalışıyor bilgisi olan var mı
E

Esma K.

8 Aralık 2025 23:14
Sizi tanımaya ve dokunarak yakınlık kurmaya çalışıyor bebekler bağlılıklarını sevgilerini ve meraklarını çoğu zaman temas ederek öğrenir artık annesini tanıyan ve onu tanımak için çabalayan bebişiniz var🎀
E

Esra P.

8 Aralık 2025 23:16
Canım oğlum benim oyyy kurban olurum ona ben ikinciyi yapmak çok istiyorum eşim askeri personel senenin yarısı görevde oğlumdaki hamilelik sürecinieşimin ailesinin yanında geçirdim çok özel bir süreçti ahamilelik sürecinde yıpranacağımı bilmesem tekrar ikinciyi düşünüyorum erken mi bilmiyorum
A

Ayşe Ş. ..

8 Aralık 2025 23:23
Bizde de var bağ kurma isteği, sizi tanımaya çalışıyor ve benimsin, seni seviyorum demenin bir yolu imiş bebek dilinde. Bebeğiniz 6 aylık. 9 ay hamilelik süreci 2. Bebek doğduğunda ilk bebeginiz tahmini 1,5 yaşında olacak ikisine de bakabilecek iseniz yada desteğiniz varsa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir