Elini Aç Kapa Acil

201 görüntüleme
E

Ebru ..

Premium Üye
5 Haziran 2026 12:31
5.5 aylık bebeğim sağ elini avucu aşağı bakar yönde aç kapa yapıyor normal mi acaba

Kullanıcı

5 Haziran 2026 12:36
Neden anormal olduğunu düşündünüz ki
S

Sabiha U.

5 Haziran 2026 12:38
Benim bebeğim de yapıyor ellerini ayaklarını keşfediyorlar bence gayet normal bi durum korkmayın. 6aya girmek üzere 1-2 haftadır yapıyor dediğiniz hareketi
E

Ebru ..

Premium Üye
5 Haziran 2026 13:01
Gizem Can
İnternette neler yazıyor görseniz o yüzden sormak istedim
E

Ebru ..

Premium Üye
5 Haziran 2026 13:01
Sabiha Uvalı
Benim bebeğim de yapıyor ellerini ayaklarını keşfediyorlar bence gayet normal bi durum korkmayın. 6aya girmek üzere 1-2 haftadır yapıyor dediğiniz hareketi
Ay rahatladım çok sağolun aynı aydalar
E

Ebru ..

Premium Üye
5 Haziran 2026 13:02
Gizem Can
Konuyla alakasız ama ek gıdada su vermeye başlıyoruz acaba hazır suyu direk mi veriyorsunuz yoksa kaynatıp ılıtıp mı veriyorsunuz
E

Ebru ..

Premium Üye
5 Haziran 2026 13:03
Sabiha Uvalı
Konuyla alakasız ama ek gıdada su vermeye başlıyoruz acaba hazır suyu direk mi veriyorsunuz yoksa kaynatıp ılıtıp mı veriyorsunuz
S

Sabiha U.

5 Haziran 2026 13:13
Ben kaynatıp ılıtıyorm
Afranur K.

Afranur K.

5 Haziran 2026 13:16
Ebru
Ben cam şişe, pH: 7 ye yakın su alıyorum orta boy. Onları tüketiyor.

Eve cam damacana alıyorsanız ve sık değişiyorsa o su onu da tercih edebilirsiniz benve.

Biz de arıtıcı olduğu için kızım için ayrı, cam şişe su tercih ediyorum. ( bebek suyu değil 😂 bence o tamamen ticari bir ürün)
E

Ebru ..

Premium Üye
5 Haziran 2026 13:19
Sabiha Uvalı
Ben kaynatıp ılıtıyorm
Ketılda mı acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir