Elektrikli Otomatik Ana Kucağı
156 görüntüleme
K
Kübra D. T.
25 Haziran 2025 13:45
Bebeğim 3 aylık otomatik sallanan elektrikli ana kucağı aldım fişe takınca kendisi sallanıyor sizce zararlı mıdır, bebekleri sallamayın diye söylüyorlar hep en düşük sallama modunda çalıştırıyorum özellikle atak haftası hep kucak istiyor ana kucağında bi nebze sakinleşiyor
S
Semanur Ş.
25 Haziran 2025 14:15
Yani bence sakıncası yok ben almadım elektrik titreşimi falan zararlı diye en baştan ama almışsınız kullanabildiği kadar kullanın evde olsaydı muhtemelen bende kullanırdım sürekli değil ama sakinleşmesi için özellikle
D
Damla a.
25 Haziran 2025 15:08
Bebeğim 2 aylık uykuya geçince 2. Kademe sallama moodunda bende kullanıyorum yoksa uyanıyor sürekli kucağımda kalmak istiyor ayına uygun düşük kademede kullanılırsa bir problem olmaz bence
H
Hacer B.
26 Haziran 2025 05:40
Ayakta sallama gibi bebeğin kafasını sarsmıyor tam 14 ay kullandım kırılmasa daha da kullanılırdım 🤣
E
Elçin S.
27 Haziran 2025 05:19
İçiniz rahat olsun çok da rahat kullanabilirsiniz sonuçta başınız sarsmıyorsunuz gövdeyle beraber çocuk sallanıyor aynı şey değil o yüzden rahat olun ben de kullandım
N
Nazlı ..
30 Haziran 2025 14:20
Bende aldım ama pek fazla kullanmadım bebegim sevemedim uykuya geçince kapatın sağlanmasını en azından sürekli sallanmamis olur
M
Melek Ş. ..
2 Temmuz 2025 13:46
Benim bebeğim de 2 ay 20 günlük mecbur kullanıyorum çünkü yatağa koyduğum an uyanıyor ana kucağında bir nebze daha fazla uyuyor ne yapacağım bilmiyorum ana kucağını her yere götüremem alışmasını da istemiyorum ama uyumayınca mecbur