Elektrikli Burun Aspiratörü

594 görüntüleme
Aleyna K.

Aleyna K.

6 Ağustos 2026 23:24
Elektrikli burun aspiratörü kullanan varmı kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler 🙏🏻
Hilal E. B.

Hilal E. B.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 23:46
Nexus kullanıyoruz memnunum. Aslında manuel olanı daha çok seviyorum ama sürdürülebilir ddğil sürekli uç alman gerekiyor fslan birkaç ayda elektrikli olanın parasını aşıyor bile. Çekimi iyi bsşta çözene elin alışana kadar zorlanıyorsun ama alışınca kolay
Aleyna K.

Aleyna K.

7 Ağustos 2026 00:08
Hilal Ezgi Bi̇lgi̇n
Nexus kullanıyoruz memnunum. Aslında manuel olanı daha çok seviyorum ama sürdürülebilir ddğil sürekli uç alman gerekiyor fslan birkaç ayda elektrikli olanın parasını aşıyor bile. Çekimi iyi bsşta çözene elin alışana kadar zorlanıyorsun ama alışınca kolay
Benim için çekim gücü önemli pek menun değil herkes ama manueli de ben sevmiyorum çekebiliyormuyum çekemiyormuyum emin olamıyorum
👩🏻‍🍼Serap B. .

Serap B. ..

Premium Üye
7 Ağustos 2026 04:19
Merhaba. İlk zamanlar Saubern kullandık günlük kullanım için gayet iyi çekimi kullanımı ışığı bile var üzerinde. Sonra grip olunca bana yetersiz geldi çekimi çünkü zaten hasta rahatsız oluyor her şeyden hızlı olmam gerekiyordu Babyvac aldım aşırı iyi saniyede tertemiz yapıyor kullanımı biraz tuhaf süpürgeye vs takılıyor ama süpürgenin olan gücüyle çekim yapmıyor zaten aşmamanız gereken çekim gücü var. İkisinden de çok memnunum. Günlük kullanım Saubern hastalık vs Babyvac öneririm. 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir