Elektrikli Burun Aspiratörü
594 görüntüleme

Aleyna K.
6 Ağustos 2026 23:24
Elektrikli burun aspiratörü kullanan varmı kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler 🙏🏻

Hilal E. B.
Premium Üye
6 Ağustos 2026 23:46
Nexus kullanıyoruz memnunum. Aslında manuel olanı daha çok seviyorum ama sürdürülebilir ddğil sürekli uç alman gerekiyor fslan birkaç ayda elektrikli olanın parasını aşıyor bile. Çekimi iyi bsşta çözene elin alışana kadar zorlanıyorsun ama alışınca kolay

Aleyna K.
7 Ağustos 2026 00:08
Nexus kullanıyoruz memnunum. Aslında manuel olanı daha çok seviyorum ama sürdürülebilir ddğil sürekli uç alman gerekiyor fslan birkaç ayda elektrikli olanın parasını aşıyor bile. Çekimi iyi bsşta çözene elin alışana kadar zorlanıyorsun ama alışınca kolay

Serap B. ..
Premium Üye
7 Ağustos 2026 04:19
Merhaba. İlk zamanlar Saubern kullandık günlük kullanım için gayet iyi çekimi kullanımı ışığı bile var üzerinde. Sonra grip olunca bana yetersiz geldi çekimi çünkü zaten hasta rahatsız oluyor her şeyden hızlı olmam gerekiyordu Babyvac aldım aşırı iyi saniyede tertemiz yapıyor kullanımı biraz tuhaf süpürgeye vs takılıyor ama süpürgenin olan gücüyle çekim yapmıyor zaten aşmamanız gereken çekim gücü var. İkisinden de çok memnunum. Günlük kullanım Saubern hastalık vs Babyvac öneririm. 🌸
Yükleniyor...