Elektrikli Ana Kucağı

346 görüntüleme
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
18 Mayıs 2026 09:55
Merhaba bebeğim sekiz aylık, elektrikli anne kucağımız var bunu üç aylık dört aylıkken keyifle kullanıyordu, yani koyduğumda ağlamıyordu ben de kısaca işlerimi yapabiliyordum, ama son iki aydır asla oturmak istemiyor, sallanması bile ilgisini çekmiyor. Bebekler biraz daha büyüdüğünde buna tekrar salıncak niyetine oturuyorlar mı bundan keyif alıyorlar mı yoksa bizim bu aletle işimiz bitti mi? İşimiz bittiyse boşuna ayak altında tutmayıp satacağım. Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşırsanız memnun olurum.
H

Hümeyra Ç.

18 Mayıs 2026 10:17
Elektrikli anne kucağını çok sevmiyolar manuel olanı tavsiye ederim hem kendini sallanmayı öğreniyolar hemde daha keyif alıyor ve taşıması kolay
H

Hatice K.

18 Mayıs 2026 10:21
Bende de var ben kaldırmamıştım şuan 13 aylık içine girip sallamamı istiyor benden sallıyorum bazen yemeğini vs mama sandalyesinde yemediği zaman kademesini düzenleyip onda yediriyorum o şekilde kullanıyorum çocultan çocuğa değişir sizinki yine 8 ay iyi kullanmış ben sadece ilk 4 ay kullandım son iki aydırda yemekte vs kullanıyoruz onun haricinde ilgisini çekmiyor bende kaldıracağım boşa yer kaplıyor
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
18 Mayıs 2026 10:38
Hatice K
Bende de var ben kaldırmamıştım şuan 13 aylık içine girip sallamamı istiyor benden sallıyorum bazen yemeğini vs mama sandalyesinde yemediği zaman kademesini düzenleyip onda yediriyorum o şekilde kullanıyorum çocultan çocuğa değişir sizinki yine 8 ay iyi kullanmış ben sadece ilk 4 ay kullandım son iki aydırda yemekte vs kullanıyoruz onun haricinde ilgisini çekmiyor bende kaldıracağım boşa yer kaplıyor
Yok şimdiye kadar kullandı diyemem 3-5 ay kullandık hareket etme becerisi başladığından beri boşa çıktı her gün deniyorum on dak bile binmiyor
Sibel Y.

Sibel Y.

18 Mayıs 2026 12:28
Bizimde var 9 kilo sınırımız olduğu için hemde ilgisini azaldığı için dolaba koydum satacağım alan olursa ama ilk beş ay kurtarıcımdı şimdi ne zaman koysam ağlıyor sallaması müzikler hiç bir şey ilgisini çekmiyor😀şuan yedinci aya gireceğiz bir haftamız kaldı
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
18 Mayıs 2026 12:28
Sibel Yılmazer
Bizimde var 9 kilo sınırımız olduğu için hemde ilgisini azaldığı için dolaba koydum satacağım alan olursa ama ilk beş ay kurtarıcımdı şimdi ne zaman koysam ağlıyor sallaması müzikler hiç bir şey ilgisini çekmiyor😀şuan yedinci aya gireceğiz bir haftamız kaldı
Yanıtınız için teşekkür ederim sanıyorum bu ilk 3-5 ay için bir aletmiş hepimiz satalım olsun bitsin :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir