Elde Oyuncak Toplama

241 görüntüleme
Meryem G. .

Meryem G. ..

29 Temmuz 2026 09:59
1 yaşındaki oğlum oyuncakları eline sığanları elinde gezdiriyor kuleleri eline alıp yere atıp yıkıyor iki tıp elinde alkış yapıyor sürekli elde oyuncak gezdiriyor araba veriyorum sürsün diye elinden bırakmıyor herşeyi de göstermeye çalışıyorum aslında böyle olan düzelten anneler var mı?
M

Melda E.

29 Temmuz 2026 10:03
Oğlum 10 aylık 2 eline oyuncak alıyor 3. oyuncağa yer kalmayınca ağzıyla tutuyor😀 dediğiniz gibi alkış yap deyince oyuncaklarla yapıyor. Geçen gün elindeki oyuncakları bırakmadı gündüz uykusuna 2 elinde oyuncakla uyudu. Sorun değil bence belki bi tip bağlanmadır :)
A

Arzu.G

29 Temmuz 2026 10:44
Şuan elinde sürekli taşıması da amacına uygun oyunlar oynamayip atması yıkması da normal bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka gelişim parçasıdır bizde de öyleydi uzun süre de devam etti odadan odaya geçerken bile eli boşsa geri dönüp iki oyuncak alır gelirdi :) siz yanında oynayıp göstermeye devam edin bir sabah araba sürerken kule yaparken göreceksiniz
Meryem G. .

Meryem G. ..

29 Temmuz 2026 10:45
Arzu.G
Şuan elinde sürekli taşıması da amacına uygun oyunlar oynamayip atması yıkması da normal bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka gelişim parçasıdır bizde de öyleydi uzun süre de devam etti odadan odaya geçerken bile eli boşsa geri dönüp iki oyuncak alır gelirdi :) siz yanında oynayıp göstermeye devam edin bir sabah araba sürerken kule yaparken göreceksiniz
İnşallah ya içimi rahatlattınız. Kule yapıyorum tutup atıyor arabayı sürmüyor çok kafaya takmıştım gerçekten teşekkür ederim ☺️
Meryem G. .

Meryem G. ..

29 Temmuz 2026 10:45
Melda Erol
Oğlum 10 aylık 2 eline oyuncak alıyor 3. oyuncağa yer kalmayınca ağzıyla tutuyor😀 dediğiniz gibi alkış yap deyince oyuncaklarla yapıyor. Geçen gün elindeki oyuncakları bırakmadı gündüz uykusuna 2 elinde oyuncakla uyudu. Sorun değil bence belki bi tip bağlanmadır :)
İnstagram anneleri bizi manyak etti :)
A

Arzu.G

29 Temmuz 2026 10:46
Meryem Güneş
İnşallah ya içimi rahatlattınız. Kule yapıyorum tutup atıyor arabayı sürmüyor çok kafaya takmıştım gerçekten teşekkür ederim ☺️
Yok yok canınızı sıkmayın o kadar normal ki camı açık gördüğü zaman dışarı atardı oyuncaklarını hepsi geçiyor daha çok küçük sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir