El Emmesi

211 görüntüleme
R

Rukiye G. ..

9 Haziran 2025 02:45
Merhaba hocam 40 günlük oğlum elini emiyor bazen beslendikten sonra da yapıyor bu her zaman açlık belirtisi midir
R

Rabia N. Ç. ..

9 Haziran 2025 06:13
Eğer günde 5 veya 6 cisli bez oluyorsa bebeğiniz doyuyordur el emmesi oral dönemde oluyor elleriyle keşfetmeye başlıyor çünkü ilk bizde de aynı durum var
R

Rukiye G. ..

11 Haziran 2025 22:24
Çişli bezi var ama kilo alımı yavaş mama destekliyorum gidiyoruz doyup doymadıpındam emin olamıyorum ilk bebeğim sürekli emmek istiyor sütüm geliyor mu bilmiyorum
R

Rabia N. Ç. ..

13 Haziran 2025 22:44
Pompayla sagmayi deneyin sütün miktarı için birde aç olan bebek uyumaz uyusa bile acıkınca kısa süre içinde uyanır huysuz olur mamaya ne zaman başladınız kilo takibini haftalık yapmalısınız bence
R

Rukiye G. ..

14 Haziran 2025 01:54
Bebeğim sürekli emdiği için bir öğün olarak ssğamıyorum ams emzirmeden sonra 30 cc çıkıyor 2 göğüsten toplam. Mamaya şlk günler başladık kilo almaya başlayınca bırakıp anne sütüyle devam etmek istedim ama kilo almayınca tekrar mama başladık
R

Rabia N. Ç. ..

14 Haziran 2025 21:25
Mamayı bırakınca kilo alımı durmussa sütünüz yetmiyor olabilir önce emzirin sonra mama verin
R

Rukiye G. ..

28 Haziran 2025 11:45
Öyle yapıyoruz şu an. Kilo alımı yetersiz diye gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi doktor detaylıya bakılsın diye şu an 2 aylık. 3 aylık kontrolğ orda yapılsın dedi umarım sıkıntı yoktur
Z

Zerrin ..

28 Haziran 2025 18:32
Rukiye hanım selam, ben de benzer bir durum yaşadım, anlatayım size belkş yardımcı olur. doğduğundan beri mamayla destekliyorduk. Gayet güzel kilo alımı vardı sonra doktor mamayı kestirdi anne sütü devam etsin dedi. Çocuk gün boyu gazlı, huzursuz ve gün boyu emmek istiyordu ben de gaz yüzünden olduğunu düşünüyordum meğerse çocuğum doymuyormuş. Tabi bende diyet yapıyordum inek sütü alerjisi sebebi ile, galiba sütüm de azaldı o dönem. Maalesef her hafta da tartmadık 2.ayında çocuk yeterli kilo alamamış bu yüzden. Sonra tekrar mamaya başladık fakat bizim şöyle bir sorunumuz var benim bebeğim memede gaz ve kaka yapmaya çalıştığı için yarım yamalak emiyor emzirme seanslarımız çok uzun sürüyor doyup duymadığından asla emin olamıyorum. Üstüne biraz mama hazırlıyorum bazen alıyor bazen almıyor . Bu yüzden birkaç gün öncesine kadar son bir aydır sadece geceleri uyanıp süt sağıp veriyordum, fakat şimdi gündüzü de düzene koymak istiyorum birkaç gündür hem emzirme hem de süt sağma şeklinde ilerliyoruz. Emzirmeden sonra fırsat bulduğum an sağım yapıyor, çıkan sütü de veriyorum. Son iki gündür de power pumping yapıyorum sütümde artış oldu. Hatta bugün çocuğa mama vermedim, öyle ki fazladan süt kaldı. Sütünüzün az olduğunu düşünüyorsanız emzirme sonrasında memeyi tam boşaltmak için sağım yapabilirsiniz , evet vakit alıyor bazen çocuktan fırsat olmuyor ama her fırsatını bulduğunuzda sağabilirsiniz. Yada günde bir defa power pumping yapın etkisi oluyor. Umarım bir an önce normal kilosuna ulaşsın bebeğiniz
Z

Zerrin ..

28 Haziran 2025 18:36
Bu arada ben hem manuel hem elektrikli pompa kullanıyorum ama yeni bi manuel pompa keşfettim bebek emerken bile diğer memeyi elinizi sürmeden sağabiliyorsunuz, desteksiz çocuk büyüten insanlar için efsane icat bence. Ben onu almayı planlıyorum çünkü gün içerisinde bazen tuvalete gidecek vakit bulamıyor insan. Bilginize
R

Rukiye G. ..

28 Haziran 2025 20:17
Teşekkür ederim zerrin hanım ben de aldım eller serbest pompa ama bebeğim sürekli emiyor pek fırsat olmuyor benim de bebeğime dediğiniz gibi sürekli emmekten istiyor ama bşz mama verdiğimiz halde böyle memeye düşkün anlamadım. bizim de doktor mamayı artırdı normalde hiç kusmazdı bebeğim şimdi mamayı içiyor ama kusuyor ben her mamsdan önce emziriyorum sonra mama veriyoruz kusunca diyorum doyuyor demek ki ama yine de kendime güvenip bırakamıyorum mamayı emzirme sonrası sağdığım da 30 cc ancak çıkıyor toplam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir