El Emme
123 görüntüleme
A
Ayşe D.
5 Temmuz 2025 10:58
3 buçuk aylık oğlum var özellikle sağ elini emiyor bu bir sorun mu acaba
F
Fatma B.
5 Temmuz 2025 11:28
Benim kız bebek 3 ay 11 günlük sağ elini emiyor iinstgrmda başka bir doktora soru soran anneye cevabı el tercihi 6. Ay ve sonrasında bekliyoruz nörolojik muayene etmelisiniz yazmış
A
Ayşe D.
5 Temmuz 2025 13:29
Evet bende gördüm onu merak ettim buraya yazmak istedim ama oglumda herhangı bır problem hıssetmıyorum korktum ama
F
Fatma B.
5 Temmuz 2025 14:11
Benimde kafama takıldı ama hareket ettiriyor elini yapay zekaya sordum diyor ona kolay ulaştığı için olabilir
E
Elif A.
5 Temmuz 2025 14:52
Benim bebeğim de 3 ay 11 günlük ilk sağ elini fark etti ve kullanmaya başladı yeni yeni sol elini fark ediyor dediğiniz doktorun yazısını bende gördüm fakat her bebeğin gelişimi farklıdır endişelenmeyin sol elini fark etmesini sağlayın ben devamlı sağ eline oyuncak verdiğimi fark ettim şimdi devamlı sol eline de veriyorum ve o da sol elini fark etmeye başladı artık ağzına götürüyor sol elini fark etmesini sağlayabilirsiniz
D
Duygu Ö.
5 Temmuz 2025 16:42
Benim kızım da 2 ay 10 günlük yeni yeni elini ağzına götürmeye başladı çoğunlukla sağ elini emiyor ama sol elini de ağzına götürüyor ara ara. Sosyal medyada doktorun yazısını ben de görünce endişelendim.
E
Edanur Ö.
5 Temmuz 2025 17:25
Benimki de hep sağ elini emiyor çünkü kafasını hep sağa çeviriyor o eli ona daha yakın geliyor
A
Ayşe A.
5 Temmuz 2025 17:54
Bende aynı yazıyı gördüm ve çok tedirgin oldum yani daha önce bu kadar dikkat etmemiştim hangi elini emdiğine o kadar mı dikkat etmemiz gerekiyor tedirginliği yaşadım açıkçası kendimi bu konularda çok cahil hissetmeye başladım bu soru cevaplar yüzünden açıkçası eskiden bu kadar dikkat ediliyor muydu bilmiyorum etmek mi gerekiyor panik pinpirikli şekilde yoksa biraz daha sakin olup akışa mı bırakmak gerekiyor bilemiyorum annelik çok zormuş gerçekten insan her anlamda en ufak bişeyden bile vicdan azabı çekiyor