El Deri Soyulması

154 görüntüleme
N

Neriman S. ..

29 Haziran 2025 08:40
Oğlum 1 yaşında el parmak içlerinde soyulmalar var yani baloncuk olmuşta patlamış gibi bunun sebebi ne olabilir
A

Aslı Ö. Ö.

5 Temmuz 2025 16:26
Benim kızım da tam bir meme bağımlısıydı, o kadar ki ilk 6 ay 45dk.da bir uyandı emip uyudu. Doymuyor sandık, mama verdik ama üstüne tekrar emip uyudu. Doktor da kilo alımı çok iyi anne sütü yeterli ve doyuyor bazı bebekler böyledir büyüdükçe azalır dedi. 6-9ay arasında da 1.5 saatte yine uyanıyordu emip uyuyordu ve ben 9.ayda çok bunalarak, kilo alımı çok iyi ve katı gıda da iyi yediği için (kilolu değil ama sağlıklı dedi doktor) gece beslenmesini kestim. Doktorum da destekledi bunu. 3-4 gün ağladı, hep yanındaydım sevdim okşadım emzik verdim önce almadı attı sonra alıp uyudu. Ve o zamandan beri gün aydınlanmadan emzirmiyorum. 1-2 defa uyanıyor kucağıma alıp emziğini verip (sallamadan) uyutuyorum. Çok şükür, gece emmeden kesmek bana yaradı. O da daha iyi uyuyor, gündüz uykuları da düzene girdi.
S

Sadike K.

13 Temmuz 2025 14:41
Oğlum 16 aylık sürekli emmek istiyor saat başı uyanıyor biberon ile mama kullanımıyorum sadece emiyor geceleri başka türlü uyutmaya çalışsamda emmeden uyumuyorda emmeyi temelli kesmeli miyim? Nasıl gece uykusunu düzene sokarım emmeyi bırakmadan ( 2 yaşına kadar emsinde istiyorum ve gece güzelce uyusunda istiyorum)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir