El Ayak Ağız Hastalığı Acil Yardım ‼️

491 görüntüleme
S

Samet E.

19 Temmuz 2026 22:09
16 aylık 2 gündür yüksek ateşli. İlk gün sadece ateşle doktora götürdüm boğaz kötü deyip antibiyotik verdi, ertesi gün döküntü olmaya başladı gövde ve ağız içinden başlayarak. Başka doktor su çiçeği dedi. Hiçbir ilaç kullanmamamı sadece 4-5 saatte 1 dönüşümlü olarak ateş düşürücü vermemi söyledi. Başka yapabileceğim bir şey var mı? Ağız acısından emmiyor su zor içiyor çok az yiyor. Tecrübesi ve tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim.
N

Nihal D.

19 Temmuz 2026 22:13
Su çiçeği için ilaç vermediler mi virüs ilaçı ve kremleri veriyorlardı küçük diye mi acaba vermediler ağzı için karbonatı denesen nasıl olur pamukcukda işe yaramıştı bizde çok geçmiş olsun
S

Samet E.

20 Temmuz 2026 20:03
El ayak ağız hastalığıymış, çocuk doktoruna götürdüm. Ağız içi iyice kötüleşti karbonatla ne yapayım?
Hilal K.

Hilal K.

21 Temmuz 2026 09:43
Benim bebeğim de 10 aylık ve el ayak hastalığı oldu. 4. Günümüz çığlık çığlığa ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum 
G

Gülçin A.

5 Ağustos 2026 15:21
Benim oğlum dq 20 aylık bugun el ayak ağzı hastalığı teşhisi aldık aynı sizm gibi doktor boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik verdi

Bugunki doktor el ayak hastalığı olduğunu söyledi

Bitkisel bir karışım ve gliserinli bir karışım önerdi

Yemek yemeyi reddediyo sürekli ağlak 3. Günümüz artık mahvolduk
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir