El Ayak Ağız Hastalığı

114 görüntüleme
N

Nursema Ş.

27 Haziran 2025 12:39
İki gün önce birden ateşlendi. Ateşi iki gün sürdü. Ateş bittikten sonra da ayaklarının altı avuçlarının içi dahil tüm vücudunda kırmızı kabarcıklar çıktı su topladı bazısı. Acile gidince el ayak ağız hastalığı, bir şey yapamayız, calpole ağrı kesici olarak devam edin dediler. Çocuğum bir şey de yemek istemiyor, uykusunda ağlıyor galiba ağrısı çok. Nasıl geçirebilirim?
Bir de benim de elimin yüzünde ve ayaklarımda kabarcıklar çıktı aşırı kaşınıyor. Çocuk hastalığı dediler ama benden ona ya da ondan bana mı geçti acaba?
B

Burcu B.

29 Haziran 2025 19:59
Merhaba, geçti mi acaba döküntü. İki gün önce kızım da ateşlendi burnu da akıyordu, ateş geçti dünde döküntü oldu vücudunda kolunda bacaklarında falan. Kolundaki hatta dediğiniz gibi su toplar gibi oldu diğerleri kızarık sadece
N

Nursema Ş.

30 Haziran 2025 06:43
Merhaba, hayır geçmedi. Çarşamba gününden beri duruyor ama acısı hafifledi. Doktor bir ağız spreyi vermişti onun faydasını gördük. Sıktıktan sonra kısa bir süre de olsa rahatlattı. Çok ağrısı olduğunda da calpol verdim.
T

Tugba C.

1 Temmuz 2025 07:34
Merhaba benim de kizim 10 aylik onda da ayni sekilde ates oldu simdi de el ve ayaklarda kirmizi dokuntuler ilac vermedi alerji zatiden damla verdii birde cinko takviye verdi baska bisey yapamayiz gunese cikarma leke kalabiliri dedi
N

Nursema Ş.

1 Temmuz 2025 07:36
Size de el ayak hastalığı tanısı mı koydu?
Bize çinko vermedi sadece aftoral sprey verdi çinkoyu neden verdi acaba bir bilginiz var mı?
T

Tugba C.

1 Temmuz 2025 19:03
Evet el ayak agiz dedi tatilde denizden kapti sanirim havuz hastaligiymis ancak biz havuza girmedik denizden kaptigini dusunuyorum.çinkoyu istah icjn verdi sanirim birde belki yaralarin iyesmesi icin olabilir ama cok kucuk oldugundan kullanma konusunda kararsiz kaldim.
N

Nursema Ş.

1 Temmuz 2025 19:06
Ben de araştırdım da o yüzden sordum sanırım kan bakılmadan çinko vermemek daha doğru gibi çünkü çinko fazlası/zehirlenmesi gibi bir durum varmış. Yine de düşük doz vs verdiyse kullanmak sorun olmayacaksa biz de mi kullansak diye sormak istedim size
B

Betül N.

2 Temmuz 2025 18:51
Bizde aftrol ve vücut losyonu kullandık.Yaş hurma yedirin ağız içine iyi geliyor
N

Nursema Ş.

2 Temmuz 2025 18:55
Merhaba, vücut losyonu olarak ne kullandınız?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir