El Ayak Ağız

574 görüntüleme
Z

Zeynep A.

8 Ağustos 2026 18:04
Oğlumun 2 gün süren yüksek ateşiyle beraber 3. günden sonrasında ucu sulu döküntüler oldu. Kalçasında çıktı önce daha sonra vücuduna yayıldı. 3. gün gecesi de ayakları ve elleri aşırı derecede kaşınmaya başladı minik kırmızı döküntüler çıktı oralarda da. İlk gün götürdüğümüzde boğaz enfeksiyonu var dediler. Dün gece de çocuk kaşıntıdan duramadı acile götürdük el ayak ağız değil alerji de değil tam olarak bilemiyoruz dediler 2 tane krem yazıp yolladılar. Ama internette bakınca el ayak ağız hastalığı gibi geldi bana hem döküntülerin görüntüsü hem de belirtileri. İştah kaybı da var hiçbir şey yemek istemiyor. Su da içmek istemiyor acı diyor
Z

Zeynep A.

9 Ağustos 2026 01:20
Bugün tekrar götürdük. El ayak ağız teşhisi koyuldu. Benzer belirtiler gösterenler varsa diye güncel bilgi vereyim dedim
Ebru G. .

Ebru G. ..

9 Ağustos 2026 05:07
Geçici bir hastalık mı
H

Hatice K.

19 Ağustos 2026 11:28
Merhaba ilk nasıl başladı yaa kızımı dün bir oyun alanına götürdüm sonra sabah bacağında bir önce soluk tenk sonra kızarma döküntüler oluştu bir kaç tane
Z

Zahide U.

22 Ağustos 2026 21:49
Bizimde 2 gün sürdü ateş kanında enfeksiyon varmış biraz boğazı yara dedi sonra döküntüler başladı teşhis konmadı ama el ve ayaklarında bazılarının ortası beyaz ve şiş kızarıklıklar var boğazıda çok acıyo hiç bişey yemiyor
N

Necibe N. Ç.

23 Ağustos 2026 10:52
Aynı durum dün bende de başladı tedavisi nedir nasıl geçiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir