Ekran
147 görüntüleme
C
Cansu Ş.
10 Nisan 2026 23:01
Merhabalar, bebeğim 14 aylık ve yaklaşık 2 aydır ekran vermekteyim fakat bu süre toplasanız 3 kerede tamamen 30 dakikayı geçmemektedir. Henüz yürüyemiyor ama hevesli olduğu için yemek bile hazırlatmıyor ağlıyor şimdilik böyle bir çözüm buldum. Yemek yerken, iş yaparken veya oyun oynarken asla vermiyorum bazen bütün gün vermediğimde oluyor. Anne baba mama dede teyze gel diyor. Sadece sıralıyor yürüme pek işine gelmiyor gibi açıkçası. Çok vicdan azabı çekiyorum ama her yolu denedim mutfağa yöneldiğimde onun için yemek hazırlamak adına asla durmuyor bir yol bulamadım. Çok mu kötülük yapıyorum? Bu arada hızını yavaşlatıp telefonumdan uzaktan izletiyorum olabildiğince az maruz bırakmaya çalışıyorum, kapattığında vs asla ağlamıyor arkasını dönüp bana geliyor.
E
Emine A.
10 Nisan 2026 23:10
Malesef bende arada şarkılar açıyorum kırmızı balık öbür türlü bende mutfağa giremiyorum ilk kızımda tamamen izlemişti çok şükür bir durum yok çok izlemediği sürece ve ne izlediğiyle ilgili bence kimse istemez ekran mağdur olmasın tek başına çok zor
C
Cansu Ş.
10 Nisan 2026 23:11
aynen öyle Emine Hanım size katılıyorum olabildiğince vermemeye çalışıyorum ama bazıları ekran önünden kaldırmıyor ben çok kısa vermeme rağmen vicdan azabından kıvranıyorum

Ebru K. ..
10 Nisan 2026 23:30
Herkesin anneliği kendine; burada kimse kimseye müdahale edemez. 🙌 Herkes ister ekran vermeden büyütür, isterse verebilir. 📱 Ben ekran veriyorum çünkü gün boyu temel ihtiyaçlarımı bile karşılayacak vakit bulamıyorum. 🚽 💨
Ha, diyeceksiniz ki: 'Bu çocuk hiç uyumuyor mu?' 🤔 Maalesef şu 7-8 gündür asla uyku yok; çocuk resmen ayakta uyuyor! ✨ Yani demem o ki, bebeğim şu an 9 aylık ve ben bu duruma 6 aylıkken başladım. 👶 Zor durumda kalmadığım sürece de vermiyorum. ✋
'Aman yasak, asla olmaz, sakın bakmasın' gibi katı kuralları uygulayamıyorum maalesef. 🤷♀️ 'Şu an ben veriyorum aman yasak, aman zararlı' gibi şeyler yazıp insanların moralini bozmaya hiç gerek yok. ✨ Unutmayalım ki; her bebek aynı değil, her anne de aynı şartlar altında değil... ❤️🙏"
Ha, diyeceksiniz ki: 'Bu çocuk hiç uyumuyor mu?' 🤔 Maalesef şu 7-8 gündür asla uyku yok; çocuk resmen ayakta uyuyor! ✨ Yani demem o ki, bebeğim şu an 9 aylık ve ben bu duruma 6 aylıkken başladım. 👶 Zor durumda kalmadığım sürece de vermiyorum. ✋
'Aman yasak, asla olmaz, sakın bakmasın' gibi katı kuralları uygulayamıyorum maalesef. 🤷♀️ 'Şu an ben veriyorum aman yasak, aman zararlı' gibi şeyler yazıp insanların moralini bozmaya hiç gerek yok. ✨ Unutmayalım ki; her bebek aynı değil, her anne de aynı şartlar altında değil... ❤️🙏"
C
Cansu Ş.
10 Nisan 2026 23:42
Herkesin anneliği kendine; burada kimse kimseye müdahale edemez. Herkes ister ekran vermeden büyütür, isterse verebilir. Ben ekran veriyorum çünkü gün boyu temel ihtiyaçlarımı bile karşılayacak vakit bulamıyorum.
Ha, diyeceksiniz ki: 'Bu çocuk hiç uyumuyor mu?' 樂 Maalesef şu 7-8 gündür asla uyku yok; çocuk resmen ayakta uyuyor! ✨ Yani demem o ki, bebeğim şu an 9 aylık ve ben bu duruma 6 aylıkken başladım. Zor durumda kalmadığım sürece de vermiyorum. ✋
'Aman yasak, asla olmaz, sakın bakmasın' gibi katı kuralları uygulayamıyorum maalesef. 路♀️ 'Şu an ben veriyorum aman yasak, aman zararlı' gibi şeyler yazıp insanların moralini bozmaya hiç gerek yok. ✨ Unutmayalım ki; her bebek aynı değil, her anne de aynı şartlar altında değil... ❤️"
Ha, diyeceksiniz ki: 'Bu çocuk hiç uyumuyor mu?' 樂 Maalesef şu 7-8 gündür asla uyku yok; çocuk resmen ayakta uyuyor! ✨ Yani demem o ki, bebeğim şu an 9 aylık ve ben bu duruma 6 aylıkken başladım. Zor durumda kalmadığım sürece de vermiyorum. ✋
'Aman yasak, asla olmaz, sakın bakmasın' gibi katı kuralları uygulayamıyorum maalesef. 路♀️ 'Şu an ben veriyorum aman yasak, aman zararlı' gibi şeyler yazıp insanların moralini bozmaya hiç gerek yok. ✨ Unutmayalım ki; her bebek aynı değil, her anne de aynı şartlar altında değil... ❤️"

Ebru K. ..
10 Nisan 2026 23:44
Evet demedi ama şimdi o ekran vermeyen kişiler gelir ve buni der o kadar artık maruz kalmışım ki tetik olarak otomatik savunma yapıyorum kısa kısa da değil baya uzun yazıyorum 😂
C
Cansu Ş.
10 Nisan 2026 23:54
Evet demedi ama şimdi o ekran vermeyen kişiler gelir ve buni der o kadar artık maruz kalmışım ki tetik olarak otomatik savunma yapıyorum kısa kısa da değil baya uzun yazıyorum
M
Melike g.
11 Nisan 2026 00:04
Bende veriyorum 15 aylık inanın internette okuduklarımdan dolayı kendimi suçluyorum ama sabrım kalmıyor 😭 kelime sayınız falan nasıl etkiliyor mu acaba cidden ekran konuşmayı

Ebru K. ..
11 Nisan 2026 00:07
herkesin anneliği kendine boşverin 🥰
C
Cansu Ş.
11 Nisan 2026 00:08
Bende veriyorum 15 aylık inanın internette okuduklarımdan dolayı kendimi suçluyorum ama sabrım kalmıyor 😭 kelime sayınız falan nasıl etkiliyor mu acaba cidden ekran konuşmayı