Ekran
226 görüntüleme
H
Hasret G.
15 Mart 2026 23:25
ekran konusunda ne düşünüyorsunuz biz mecburen izlerken goruyo daha küçük 4. Ayına giricek bu konu hakkında ne yapabilirim
M
Melike M.
15 Mart 2026 23:32
Bebeği siz ekran izlerken ekranı görmeyecek şekilde konumlandırın.Anakucagı varsa tv nin tam tersine çevirin.Daha çok küçük hiç önerilmiyor ama illaki biz izlerken bakıyorlar özellikle ileriki dönemde daha da dikkatini çekecek

Fatma A. U.
15 Mart 2026 23:34
Benim kızım 8 ay 21 günlük televizyon hiç açmıyoruz YouTube den siyah ekran müzik açıyorum ama başka yerlere gittiğimizde açık oluyor merak ediyor haliyle

Ozlem S. Ş.
15 Mart 2026 23:49
Biz de on aydır evde bebeğimiz uyanıkken tv açmıyoruz. Dışarıda şöyle bir bakıp müzik duyarsa ek sallıyor kendi oyununa odaklanıyor. Dört ay tanışma için çok erken fedakarlık sonrasında büyük meyveler verecektir bize
N
Nur ..
15 Mart 2026 23:56
Benim bebeğim 6.5 aylık o uyanıkken asla açmıyoruz televizyonu sonrasında sıkıntı yaşamamak adına ödün vermelisiniz daha çok minikler çünkü
B
Buket ..
16 Mart 2026 00:08
Arka plan gürültüsüne bile maruz kalmaması gerekiyor diyor uzmanlar biraz daha büyüdükçe ilgisi daha da artacak, kendi ekran kullanımınızı azaltabilirseniz ilerisi için rahat edersiniz
T
Tuğçe Ö.
16 Mart 2026 09:11
TV açmayalım okey, arabada giderken bile ekran görüyor çocuk, Biz de ekran görmesini engellemeye çalışıyoruz TV açmıyoruz yanında Telefonla oynamamaya özen gösteriyoruz, Ama bu dönem bebekleri ve çocukları Muhakkak bir şekilde ekrana maruz kalıyor diye düşünüyorum, açıp önüne ekran koymuyorum ya da gittiğimiz bir yerde denk gelip izlediğini görürsem yönünü değiştiriyorum ama açıkçası kendimi de hırpalamıyorum 2 dakika ekran izledi diye
M
Mine Ç.
24 Mart 2026 11:05
TV açmayalım okey, arabada giderken bile ekran görüyor çocuk, Biz de ekran görmesini engellemeye çalışıyoruz TV açmıyoruz yanında Telefonla oynamamaya özen gösteriyoruz, Ama bu dönem bebekleri ve çocukları Muhakkak bir şekilde ekrana maruz kalıyor diye düşünüyorum, açıp önüne ekran koymuyorum ya da gittiğimiz bir yerde denk gelip izlediğini görürsem yönünü değiştiriyorum ama açıkçası kendimi de hırpalamıyorum 2 dakika ekran izledi diye
Y
Yağmur K.
25 Mart 2026 14:36
Ekran izlerse ne oluyor peki
A
Ayşe Ş. N.
28 Mart 2026 00:59
Bebeğim diş çıkarıyor ve gece boyunca çığlık atarak ağlıyor, ilk kez o dönem keşfettik siyah beyaz videoları, çok sevdi ve gerçekten susup sakinleşiyor bir nebze, umarım hayrını görür, şerrinden korunur.
Yükleniyor...