Ekran
87 görüntüleme
E
Elif ..
27 Aralık 2025 09:55
5 buçuk aylık bebeğim var bizi çok yormaya başladı. Normalde ekran göstermedik şimdiye kadar. Ama gördüğü gibi susuyor. Eşime bırakınca çabuk sinirlenip izletmeye başladı. Dursun diye. Acaba onu etkilemeyecek bağlı olmayacak ne izletebilirim bilgisi olan var mı?
A
Ayşegül Ü.
27 Aralık 2025 10:10
Şu an ekran için çok erken. Bir şeye ne kadar erken başlarsa bağımlı olması da artar. Biliyorum çok zor, benim de bebeğim 5 aylık. Piyanolu davul aldım. Sesli ve ışıklı. Onunla ilgileniyor. Dikkatini çekiyor. Telefondansa böyle ışıklı ve sesli oyuncaklar alabilirsiniz. Gelişimi aksadığında, konuşması geciktiğinde veya zihinsel olarak yavaşladığında , keşke vermeseydik diyeceksiniz. O yüzden biraz daha sabır, zaten 2 ay sonra emeklediğinde ilgisi eşyalarda olacak, çekmeceleri kurcalayacak.
Ö
Özge T.
27 Aralık 2025 10:19
Sussun diye ekrana bırakmayın neden böyle davranıyor ona bakmak lazım. 6 aya doğru çok değişimler oluyor onun huzursuzlukları olabilir, diş ağrısı olabilir gün içinde diş kaşıyıcısı ve karanfil kürünüzü verebilirsiniz. Yeterince eğlenmiyor olabilir, benim oğlum da hep ilgi eğlence ister böyle böyle vakit geçecek