Ekolali Olabilir mi
47 görüntüleme
C
Cemre c.
7 Mart 2026 20:29
Oğlum 4 yaşına girecek cümle kuruyor ama oyuncaklarıyla kuralına göre oynuyor göz teması isme tepki filan herşey var ama korkuyorum ekran var bizde gurbetteyim hic kimsemiz yok burda, ikinci bir oğlum daha var .bazı sorular sorunca cevao veriyor örneğin yemek nerde yeriz evet mutfakta yeriz ,ama bazen sorduğum sorulada cevap vermeyip tekarliyor örneğin oğlum markete gidelim mi hadi oğlum markete gidelim mi diyor acayip geriliyorum bu durumda kitaplar aldım okuyoruz etkinlik yapıyorm elimden geldiğince yapıyorum. Babasıyla oyunlar oynamayı çok seviyor benimle oyincak oynamak istiyor tek başına da oynuyor ama bizle oynamaktan keyif alıyor .ay bilmiyorum bilen varsa aydinlatsn beni
G
G Ü.
7 Mart 2026 21:25
Benim anladığım dil gelişimi var , sosyal teması da var , anlamlı oyunda oynuyor anladığım kadarıyla . Bence sorun yok gibi belki sizle oyun oynuyordur sadece ekolali arada korkulacak birşey değil
C
Cemre c.
7 Mart 2026 22:01
Benim anladığım dil gelişimi var , sosyal teması da var , anlamlı oyunda oynuyor anladığım kadarıyla . Bence sorun yok gibi belki sizle oyun oynuyordur sadece ekolali arada korkulacak birşey değil