Ekgida Makatcatlagi

126 görüntüleme
T

Tuba K.

21 Aralık 2025 22:39
Merabalar.. bebegim 7 aylik oldu bugun ancak ne yaparsam yapayim kabiz oluyo bundan sonra makati catliyo 😞😞😞eleye eleye elimizde sadece armut elma hurma puresi kaldi ve bunlarida probiyotik damla olmadan duphalac olmadan verirsem kabizlik oluyo yavrum hicbisey yiyemiyo oysa herseyden istyo 😞 ne yapmalıyım lutfen deneyimli olan herkes detayli anlatabilir mi cok cani aciyor kaka yaparken cok 😞😞😞😞poposuna vazelin hametan fitokrem anestoll hepsini uyguluyorum 😞
S

Seyhan B. ..

21 Aralık 2025 22:59
Zeytin yagi verdiniz mi hiç...bir çaykaşığı kadar ek gidasina katın ve birazda icirin
S

Senanur U. ..

21 Aralık 2025 23:00
Ben yemeklerine zeytinyağı koyuyorum
Ama bence siz midesine masaj yapın zeytinyağı ile ve yemekten sonra 2-3 çay kaşığı su verin ya da ben yemekten sonra D vitamini veriyorum1-2 saat sonra o midesine iyi geliyor
T

Tuba K.

21 Aralık 2025 23:40
Veriyorum her yemekte 1 cay kasigindan fazla veriyorum
T

Tuba K.

21 Aralık 2025 23:41
Gunde 2 ogun veriyorum nolur nolmaz dye su da veriyorum 😞
P

Pınar

23 Aralık 2025 00:37
3 gündür Hindistan cevizi yağından 1 çay kaşığı tok karna veriyorum ve işe yarıyor gibi. Normalde uzun zamandır kabızlık sorunu yaşıyordu bebeğim. 8 aylık bu arada bebeğim
T

Tuba K.

23 Aralık 2025 01:03
Test edip bunu da denerim cok tesekkur ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir