Ekgida Makatcatlagi
126 görüntüleme
T
Tuba K.
21 Aralık 2025 22:39
Merabalar.. bebegim 7 aylik oldu bugun ancak ne yaparsam yapayim kabiz oluyo bundan sonra makati catliyo 😞😞😞eleye eleye elimizde sadece armut elma hurma puresi kaldi ve bunlarida probiyotik damla olmadan duphalac olmadan verirsem kabizlik oluyo yavrum hicbisey yiyemiyo oysa herseyden istyo 😞 ne yapmalıyım lutfen deneyimli olan herkes detayli anlatabilir mi cok cani aciyor kaka yaparken cok 😞😞😞😞poposuna vazelin hametan fitokrem anestoll hepsini uyguluyorum 😞
S
Seyhan B. ..
21 Aralık 2025 22:59
Zeytin yagi verdiniz mi hiç...bir çaykaşığı kadar ek gidasina katın ve birazda icirin
S
Senanur U. ..
21 Aralık 2025 23:00
Ben yemeklerine zeytinyağı koyuyorum
Ama bence siz midesine masaj yapın zeytinyağı ile ve yemekten sonra 2-3 çay kaşığı su verin ya da ben yemekten sonra D vitamini veriyorum1-2 saat sonra o midesine iyi geliyor
Ama bence siz midesine masaj yapın zeytinyağı ile ve yemekten sonra 2-3 çay kaşığı su verin ya da ben yemekten sonra D vitamini veriyorum1-2 saat sonra o midesine iyi geliyor
T
Tuba K.
21 Aralık 2025 23:40
Veriyorum her yemekte 1 cay kasigindan fazla veriyorum
T
Tuba K.
21 Aralık 2025 23:41
Gunde 2 ogun veriyorum nolur nolmaz dye su da veriyorum 😞
P
Pınar
23 Aralık 2025 00:37
3 gündür Hindistan cevizi yağından 1 çay kaşığı tok karna veriyorum ve işe yarıyor gibi. Normalde uzun zamandır kabızlık sorunu yaşıyordu bebeğim. 8 aylık bu arada bebeğim
T
Tuba K.
23 Aralık 2025 01:03
Test edip bunu da denerim cok tesekkur ederim