Eker Probiyotik Yoğurt
42 görüntüleme
G
Gdkmc
17 Ocak 2026 12:19
Merhaba, bebeğim 9 aylık. Ben biraz rahatsızım bu sebeple ek gıdayı öyle çok mükemmel veremiyorum. Dün alışverişte bebeğime eker probiyotikli kayısılı yoğurt aldım iki gündür kullanıyorum. Öyle aman aman bir zararı olur mu? Bir de zaten ev yoğurduyla hazır yoğurdu ayırt eden bir bebeğim var. Ev yoğurdunu hiçbir şekilde yemiyor.
G
Gökçin N.
17 Ocak 2026 13:36
Ben olsam vermezdim. Kayısılı yoğurt ilave şeker içerir. Sütaş babymix var bebeklere özel,ben yoğurt yapamadığımda ondan alıyorum. Probiyotik ve yüksek kalsiyumlu

merve
17 Ocak 2026 13:43
Hiçbir yararı yok hazır yoğurdun. Hazır yoğurt verdiğiniz için herhalde ev yoğurt u bu yüzden yemiyor.
G
Gdkmc
17 Ocak 2026 13:45
Evet ama önce defalarca ev yoğurdu denedim kendim yaptım acaba ben mi yapamadım diye düşündüm . Kayınvalidem ve annemde yaptı yok hiçbirini yemedi. Hazır yoğurt deneyelim dedik onu yedi. Bende böyle olsun istemem ama maalesef seçiyor.
G
Gdkmc
17 Ocak 2026 13:46
@Gökçin Noyan doğru ama ilk defa denediğim bir şeydi bir daha vermeyeceğim sanırım :(
G
Gökçin N.
17 Ocak 2026 13:52
Çok yanlış yaptınız anlamında söylemedim,arada olur tabi zorda kalınca daha temiz alternatifler var anlamında söyledim. Kendinizi kötü hissetmeyin, yoğurt yemiş sonuçta 🤗 meyveli kısmını vermem dedim,ben de hazır yoğurt veriyorum,her zaman her şeye yetişemiyoruz napalım.