Ek Gıdayı Reddetme

329 görüntüleme
E

Esra Ş.

24 Ağustos 2026 18:20
Bebeğim 8 ay 21 günlük. Hiçbir şey yediremiyorum sadece emiyor. Açarsa iki üç kaşık zorla yediriyorum onuda. Sever diye neler deniyorum gün içinde. Ama çöpe yemek yapıyorum gibi hissediyorum artık. Umarım geçici bir süreçtir bu aylarda bu durumu yaşayan varsa yorum yaparsanız çok memnun olurum 🥲
G

Gözde K.

Premium Üye
24 Ağustos 2026 20:21
Benim de bebeğim benzer durumda tam 7 aylık. Ne denersem deneyeyim kafasını çeviriyor. İlk günden beri zorlamadım. Hatta önüne de bırakıyorum oynasın mıncırsın diye. Tadına bile bakmadan kafasını çeviriyor. Su da içiremiyorum ağzından geri püskürtüyor. Nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum 😢
Sevim T.

Sevim T.

24 Ağustos 2026 20:46
Benim bebişte öyle doktora sordum 2 tatlı kaşığı bile yemiyor meyve verince yiyor sadece ama yoğurttur haşlanmış sebzelerdir zor yediyorum dedim sıkıntı olmaz zaten şuan tadım süreci kilo alımı iyi sütün yeterli geliyodur dedi [9.ay](9.ay) sonrası yemeklerde biraz artş bekliyoruz dedi ben nane kimyon katmaya başladım öyle yiyor biraz şuan 8 aylık
T

Tuğçe

30 Ağustos 2026 15:15
Benim bebeğim de 8 aylık. Malesef ek gıda hiç bir şekilde istemiyor. İşin kötüsü emmek de istemiyor sadece uylukuyken vs. Anca. Bez sayısı da en fazla 4 oluyor. Nasıl bir yol izleyeceğim artık şaşırdım ve tükendim 若
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir