Ek Gıdayı Kabul Etmiyor
92 görüntüleme
Ş
Şule Y.
7 Haziran 2025 17:29
Kızımın dk 3400 şuan 11 aylık 6750 kilo aşırı zayıf bir bebek ve iştahsız mama ile beslenmeye başladı 1 aydır hatta doktorumuz raporlu mama başladı tadını beğenmemişti kabul etmedi o zamandan beri kilo almıyr nasıl bir yol izlemeliyim sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyrz şuan yok ama 3 sefer antibiyotik başladık. Nasıl bir yol izlemeliyim yemediğini gördükçe çok üzülüyrm kilo almıyor kim görse 6 7 aylık gbi diyo iyice canım sıkılıyor
F
Fatma S. ..
7 Haziran 2025 18:06
Mamayı biraz pekmez yada vanilya özütüyle tatlandırabilirsiniz. Eğer bu yakınlarda kan tahlili yapılmadıysa yaptırıp demirine baktırabilirsiniz. Eksikliğinde iştahsızlık yapıyor çünkü
Ş
Şule Y.
7 Haziran 2025 18:34
Değerleri normal çıktı kan 11.3 ama iştah sıfır sadece mama içiyor ek gıda verince direkt çıkarıyor ne çorba ne yoğurt yemiyor zaten ne yapacağımı bilmiyorum artk iştah açıcı şuruplara başlamak istyrm yaşına girerse inşallah onlar fayda eder
F
Fatma S. ..
7 Haziran 2025 18:59
Bu aylarda olur mu bilmem ama kıl kurdu da iştahsızlık yapar. Gece çok hareket ediyorsa, salya alıyorsa mesela reflü kıl kurdu gibi şeyler düşünülebilir. Ayrıca başka neler yiyor bilmiyorum ama çorba hacim olarak büyük ama kalori olarak düşük birşey zaten. O çok kilo alımına yardımcı olmaz.
Ş
Şule Y.
7 Haziran 2025 19:11
Dışkısında öyle birşeye denk gelmedim ama bakalım kontrole gittiğimizde nasıl ilerleyecek doktorumuz hangi tahlilleri isteyecek