Ek Gıdayı Hep Öğürüyor
83 görüntüleme
A
Ayşenur G. ..
8 Temmuz 2025 20:26
7 buçuk aylık bebeğim ek gıda için kaşıkla verince ağzını açıyor istekli gözüküyor ama yutarken öğürüyor. Yoğurt, ayran, şu gibi sıvılarda sorun yok ama diğer ne verirsem öğürüyor. korktuğum için 2 hafta ara verdim. Tekrar başladım hala aynı. Alışma süreci mi? Devam mı etsem kessem mi yine?
Z
Zekiye Ö.
8 Temmuz 2025 20:39
Aynı durumdayız. Bir de etraftan yemek seçecek işin çok zor gibi yorumlar aldıkça iyice sinir stres oluyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
A
Ayşenur G. ..
8 Temmuz 2025 20:58
Kendi derdimiz yetmezmis gibi bir de millete dert anlatıyoruz
H
Hatice Ö.
9 Temmuz 2025 06:13
Bebeklerdeki gag refleksi sayesinde diline sıvı form dışında birşey degdiginde ogurmesi çok normal, alışma süreci ve devam etmeyip unutturman bir işe yaramaz çünkü bebek onu nasıl yutacagini bilmiyor ve öğrenmesi lazım, zaten 7.5 aydasin bu evrelerde tadimlari bitirmiş ve karışımlara geçmiş olman lazımdı ve tabi ki bu süre boyunca öğrenmesi lazımdı, yapacağın şey devam etmek ve ogurse de onu beklemek zaten bebeklerin ogurmesi dilinin uyarılması anlamana gelir yani bizim gibi gırtlakta değil dil de öğürmeye başlıyorlar korkmadan devam et aksi halde işin içinden çıkamaz bir hal alirsjn