Ek Gıdaya Nasıl Devam Etmeli
140 görüntüleme
F. K.
19 Mayıs 2026 21:12
Merhaba bebeğim 6 ay 12 günlük, yaklaşık 1.5 aydır tadıma başladık ancak ben hala tahıl, kefir, gibi şeyleri vermedim, kabak, havuç, pancar, avokado, elma, armut, muz, salatalık, pişmiş Domates, patates, bezelye, kıyma, çilek yumurta, yoğurt, yulaf unu, tuzsuz keçi peyniri, brokoli, tavuk suyu tadımlarını yaptı, çilek ve domateste biraz ürtiker olur gibi oldu, onlarda asitli olduğu içinmiş. Bundan sonra nasıl devam edeyim, ekmek vereyim mi? Tahılı nasıl vereyim bilmiyorum. Anne sütü içiyor, yemeklerden sonra ya da gün içerisinde su teklif ediyorum, biberonu ağzında çeviriyor, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Siz neler yaptınız?
B
Burcu ..
19 Mayıs 2026 21:19
Minik tarifler diye uygulama var, her aya göre tarifler veriyor, ordan da destek alabilirsin

Fatma A. U.
19 Mayıs 2026 21:39
Ben hep kendimize pişirdiklerimden yediriyorum en başından bari ayrı tarif falan yapmadım
Kızımın süt alerjisi var oyuzden süt ürünleri ile yapılan hiçbirşeyi ona yedirmiyorum
Kızımın süt alerjisi var oyuzden süt ürünleri ile yapılan hiçbirşeyi ona yedirmiyorum

Göktenur B.
19 Mayıs 2026 21:39
Benimki sabah kahvaltısında yumurta yemiyor mesala her tarifi denedim yediremedim bende yulaf veriyorum besleyici olsun diye tahin ceviz de veriyorum kefiri verdim çok sevdi açıkçası ben sizin kadar detaylı tadım yaptırmadim şuan 10. Ayına girmek üzere artık biz ne yersek onada az yediriyorum
F. K.
19 Mayıs 2026 21:41
Minik tarifler diye uygulama var, her aya göre tarifler veriyor, ordan da destek alabilirsin
F. K.
19 Mayıs 2026 21:42
Benimki sabah kahvaltısında yumurta yemiyor mesala her tarifi denedim yediremedim bende yulaf veriyorum besleyici olsun diye tahin ceviz de veriyorum kefiri verdim çok sevdi açıkçası ben sizin kadar detaylı tadım yaptırmadim şuan 10. Ayına girmek üzere artık biz ne yersek onada az yediriyorum
F. K.
19 Mayıs 2026 21:43
Ben hep kendimize pişirdiklerimden yediriyorum en başından bari ayrı tarif falan yapmadım

Göktenur B.
19 Mayıs 2026 21:43
Çok teşekkür ederim

Fatma A. U.
19 Mayıs 2026 21:44
Teşekkürler, Allah şifa versin

Göktenur B.
19 Mayıs 2026 21:49
Teşekkürler, tabi hepsini ayrı ayrı yaptım, tahıl konusunda endişem var henüz o yüzden illa organik tahıl mı olmalı yoksa kendi kullandığım mı diye ikilemdeyim, cidden annelik bambaşka bir boyut
Yükleniyor...