Ek Gıdaya Geçtikten Sonra Kaç Günde Bir Kaka Yapması Gerekiyor
164 görüntüleme
B
Beyza B. ..
8 Temmuz 2025 07:09
Bebeğim ek gıdaya geçti 8 aylık oldu nerdeyse çok fazla bişi vermiyorum ama 5 gündür kakasını yapamadı sürekli ikiniyor
K
Kübranur ..
8 Temmuz 2025 07:11
Ay yavrum yazık benim de aynı şey başıma geldi kayısı kurusunu buharda pişirip çatalla ezip verebilirsiniz ya da normal kayısıyı cam renden geçirip yedirin rahatlar yapar inşallah. Sonraki süreç için de lifli gıdalar verin ve içebildiği kadar su teklif edin sürekli
K
Kübranur ..
8 Temmuz 2025 07:13
Sonrasında biraz sırt üstü yatırıp bacaklarını karnına doğru kaldırın ek gıdalarla birlikte zeytinyağı vermeye özen gösterin
B
Beyza B. ..
8 Temmuz 2025 07:13
Yapıyorum sürekli su veriyorum zeytinyağı veriyorum muz falan da vermiyorum genellikle anne sütü de alıyor da zaten laktoz intoleransi mız da var o da etken oluyor muhtelemen çünkü elma püresiyle armut püresi verdim en son onun dışında bişi yemedi
D
Dilara S.
9 Temmuz 2025 12:13
Benim bebeğim de 6 aylık tadımlara başladığımdan beri 5günde veya 3günde bir kaka yapmaya başladı ve yaparken çok ıkınıyor. Doktoru bol bol yoğurt yedir yoğurdun bir zararı yok demişti ve yoğurdu fazla yediği zamanlar aynı gün veya ertesi gün kaka yapıyor. Evde kendi yaptığınız yoğurdu sürekli yedirin düzelecektir eminim
Ş
Şule Y.
9 Temmuz 2025 12:21
Benim bebeğimde de aynı sorun var şükür bugün düzeldi, günkurusu, yulaf lapası kavun bal kabağı taze kayısı ve bol su denediğim şeyler bunlar
T
Türkan S.
10 Temmuz 2025 18:25
Elma, armut , yulaf, lifli gıdalar, kuru erik veya taze erik, kayısı, su ve yediği besinlere zeytinyağı
G
Gözde Y.
10 Temmuz 2025 21:13
Benim kızım 7,5 aylık gün aşırı kaka yapıyor ben ek gıdaya başladığım zaman yiyeceklerinin içine bir çay kaşığı organik bebek zeytinyağı atıyorum ve benim kızım yoğurdu çok seviyor probiyotik olduğu için kakada Zorlanmadık
B
Beyza B. ..
10 Temmuz 2025 21:23
Bizde laktoz intoleransi olduğu için süt ve süt ürünleri yasak sindirim sorunu yaşıyoruz
Bende zaten az az meyve pureleri dışında bişi vermiyorum elma armut avakado hepsine zeytinyağı bende katıyorum
Bende zaten az az meyve pureleri dışında bişi vermiyorum elma armut avakado hepsine zeytinyağı bende katıyorum