Ek Gıdaya Geçiş Suluk Alınmalımı Bardaktanmı İçmeli?

119 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

30 Ekim 2025 17:23
Bebeğim ek gıdaya geçti avent alıstırma sulugu kullanıyorum fakat hıc memnun degılım koku yapıyor bırde ıctımı ıcmedımı anlamıyorum bırde plastik pek ıcıme sınmıyor sızce philips acent pipetlı sulukmı munchkin pipetli sulukmı yoksa dırekt bardaktan mı vermeliyim suyu?
B

Burçak K.

5 Kasım 2025 04:01
Mumchkin pipetli suluk aldım direk eline verdim ve içmeye başladı çok kolay öğreniyorlar ve suluk çok güzel tavsiye ederim. Eline oyalandın diye verin o zaten emme refleksi ile suyu çeker
Z

Zeynep E. B.

5 Kasım 2025 04:04
Pekş temizliği nasıl kolaymı bende ğhılıps aventın kucuk alıştırma bardağı var 2 gün temızlemesen 2. Gün leş gibi iğrenç kokuyor
N

Nil B.

10 Kasım 2025 09:45
Kullandığınız suyla alakalı olabilir mi acaba ben de avent alıştırma bardağı kullanıyorum biberona yakın olduğu için daha rahat içiyor ve hiç koku yapmadı bazen çantasının kenarında bir iki gün unuttuğum oluyor ona rağmen
Z

Zeynep E. B.

10 Kasım 2025 09:46
Valla hazır ebebektekş bebek suyunu kullanıyorum ceysu karbonatlı lımonla yıkadım geçmedi makınaya bıle attım bırgun sonra yine aynı o leş gibi koku su içilen kısmıda aynı koku
T

Tuğbada

10 Kasım 2025 12:24
Mamajoo alıştırma suluğu akullanıyorum koku olmadı hiç. Ama zaten içemiyorda dişlerini kaşıyo😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir