Ek Gıdaya Geçiş

184 görüntüleme
A

Ayşe N. ..

9 Temmuz 2026 18:15
Sevgili anneler merhaba, oğlum 6 aylık oldu ve ek gıdaya başladım. İlk kabak sonra havuç şeklinde ilerliyorum fakat oğlum asla yemiyor tabağı görür görmez midesini bulandırıyor böyle bir şey yaşayan var mı oğluma nasıl ek gıdayı alıştırabilirim?
G

Gökçin N.

9 Temmuz 2026 18:34
Sabrederek  şuan sadece tadım yapıyorsunuz, bir çay kaşığı kadar alsa yeter. Almayadabilir, ertesi gün devam.
A

Ayşe N. ..

11 Temmuz 2026 00:41
Gökçin Noyan
Sabrederek  şuan sadece tadım yapıyorsunuz, bir çay kaşığı kadar alsa yeter. Almayadabilir, ertesi gün devam.
Umarım alışır 🥲
S

Sena

16 Temmuz 2026 11:17
Bebeğiniz alışabildi mi? Benim bebeğim de ek gıda almak istemiyor. Ağlıyor,ağzını açmak istemiyor. Böyle devam eder diye endişeleniyorum
A

Ayşe N. ..

16 Temmuz 2026 12:06
Sena
Bebeğiniz alışabildi mi? Benim bebeğim de ek gıda almak istemiyor. Ağlıyor,ağzını açmak istemiyor. Böyle devam eder diye endişeleniyorum
Maalesef hâla aynı ne veriyorsam ağzında bekletiyor sonrasında ağlamaya başlıyor
Ş

Şaziye

16 Temmuz 2026 14:32
Ben de öyleyim. Ama fazla yemesi için zorlamıyorum. 1 tatlı kaşığı alsın yeter. Ağlarsa anında kaldırıyorum. Anne sütü alan çocuklarda böyle oluyor sanırım.
A

Aslıhan G.

16 Temmuz 2026 14:56
Bolca sabır ve vazgeçmemek :) daha çok yolun başı zaten şuan tadımlardasınız . Vazgeçmeden sürekli çeşitlendirerek yemese bile önüne koymadan çekinmeden ilerlemenizi tavsiye ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir