Ek Gıdaya Geçerken Alınması Gerekenler

60 görüntüleme
C

Ceren ..

11 Kasım 2025 09:00
merhaba bebeğim 5 aylık doktor 5.5 ay civarı tadımlara başlamamı söyledi neyi nasıl vereceğim bilmiyorum henüz 🥲 malzeme olarak da sadece silikon kaşık aldım oioi nin başka ne almam gerekiyor önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏼
M

MK ..

11 Kasım 2025 09:09
Cam rende ve buharda pişirme aparatı tavsiye ederim
A

Ayşe Ş. ..

11 Kasım 2025 09:39
Buharda pişirme aparatı ve süzgeç emzik aldım meyveler için çok iyi oluyor içine doldurup eline veriyorum. Ve kuruyemişler için sert besinler için cam rende silikon kaşık zaten var. Birde ebbekte falan kolay temizlenen önlükler var. Naylon hemen sil kuruyor önünde kıvrımı var yiyecekler dökülmesin diye. Sonra günlük doktorunuz ne kadar yedirin dedi ise o kadar yoğurt, patates, üzüm diye herşeyden denete denete gidiyoruz. 1 gün yoğurt, bir gün patates, 1 gün üzüm sürekli meyve vermiyoruz karışık. Meyvelerin tadı güzel olduğu için diger besinleri almaya biliyormuş. Alerji oranı yüksek olanları eşiniz evde iken haftasonu verin.
İ

İ.E.

11 Kasım 2025 10:07
Cam rende buharda pisirme aparati silikon onluk yeter bence. Tabak onune koymayacaksaniz silikon tabaga da gerek yok. Zaten bir sekilde sokup atiyorlar yere ben artik mama sandalyesinin onune direk koyuyorum. Blw yapacaksaniz aktivite onlukleri var uzun musamba gibi kumastan, o bayagi isime yaradi benim. Bir de silikon malzemeleri elde yikayin makinada koku yapiyor. Ilk asamada bunlar geldi aklima.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir