Ek Gıdaya Başlangıç

168 görüntüleme
B

Büşra ..

3 Mart 2026 05:02
İlk olarak nelerle başladınız ek gıda sürecine
Z

Zeynep ..

3 Mart 2026 05:07
Brokoli, kabak, patates, havuç , tatlı patates ilk dönem bunları vermeye başladım. Sonrasında elma, armut, muz, yaban mersini ,yumurta sarısı, yoğurt, kıyma şekilinde devam ettim.
H

Halime A.

3 Mart 2026 07:50
Brokoli karnıbahar ilk aylarda verilmemeli gaz yapar
Afranur K.

Afranur K.

3 Mart 2026 08:17
Biz de yeni başlayacağız, alerjik bir benek değil genel olarak yoğurtla başlamayı planlıyoruz bu yüzden. Ardı sıra 10 tane mevsim sebzei denetmeyi planlıyorum düzenli olarak. Bir de yumurta. Bu arada sarı-beyaz artık farketmiyormuş. Eski kitaplara göre beyazı 9. Aydan sonra verin diyorlarmış ama yeni araştırmalara göre alerjen gıda ile erken temas önemliymiş.
N

Necibe N. Ç.

3 Mart 2026 10:15
Bana da emzirme danışmanlığında ek gıda eğitiminde 5,5 aylıkken ilk olarak yoğurtla başlamam gerektiğini söylediler ilk 3 gün kuralına göre daha sonraki günlerde yumurtanın sarısına geçebilirsiniz dediler ama çocuk doktorum yumurtanın sarısına 6 aydan sonra başla dedi birde 2 besinden başka besin eklemeyin demişti
B

Büşra ..

3 Mart 2026 14:09
Necibe Nur Çay
Bana da emzirme danışmanlığında ek gıda eğitiminde 5,5 aylıkken ilk olarak yoğurtla başlamam gerektiğini söylediler ilk 3 gün kuralına göre daha sonraki günlerde yumurtanın sarısına geçebilirsiniz dediler ama çocuk doktorum yumurtanın sarısına 6 aydan sonra başla dedi birde 2 besinden başka besin eklemeyin demişti
Ben de acaba yoğurtla mı başlasam diyodum öyle yapayım o zamann
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir