Ek Gıdaya Başlamak Zorunda Mıyım?
106 görüntüleme
B
Bensu Ş.
15 Aralık 2025 18:59
Aslında ek gıdaya başlamayı düşünmüyorum ama bebeğim 4110 53 cm doğdu sadece mama aldı şu an 3 aylık 8 kilo 61 cm bunun çok fazla olduğunu söylüyorlar bu sırada mama verirken hala 120 cc veriyorum 3 4 saate bir veriyorum aslında az veriyorum sma
Ama bu şekilde hızla kilo almaya devam etmesin diye de ek gıdaya başlamak istiyorum 4. Ay da sizin görüşleriniz nelerdir bu konuda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
Ama bu şekilde hızla kilo almaya devam etmesin diye de ek gıdaya başlamak istiyorum 4. Ay da sizin görüşleriniz nelerdir bu konuda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim

Fatma A. U.
15 Aralık 2025 19:07
Ek gıda için çok erken bence mama içinde sma iyi bir mama bebeğinize yarıyordur o yüzden kilo alıyordur hareketleri arttıkça hızlı kilo almaz bence ek gıda için doktora danışın sağlıkla büyütün bebeğinizi
İ
İpek B. Z.
15 Aralık 2025 19:13
4 ay ek gıda icin cok erken, bir de ek gıda aylarca aslinda tadim olarak gidiyor. Hele ılk zamanlar 1 cay kaşığı falan yediriliyor. Bebis ac kalir mama ya da anne sütü az alirsa. Zaten söylemisler, hareketlenince kilosu yavaslayacak rahat olun❤️