Ek Gıdaya Başlama Tadım Süreci
52 görüntüleme
L
Leyla A.
7 Mart 2026 00:19
Bebeğim 5 aylık, doktorumuz tadimlara başlayabilecegimizi söyledi. Bur kitapçık verdi PDF olarak, türk çocuk gastroenteroloji derneğinin kitapçığı. Ancak içinde tadıma dair bilgi çok az.
Net ve ayrıntılı olarak tadımlari nasıl yapacağım ? Bilgi verebilir misiniz
Bu süreci en güzel nasıl geçirebiliriz tavsiyelerinize açığım . İştahlı bir çocuğum olsun istiyorum
Net ve ayrıntılı olarak tadımlari nasıl yapacağım ? Bilgi verebilir misiniz
Bu süreci en güzel nasıl geçirebiliriz tavsiyelerinize açığım . İştahlı bir çocuğum olsun istiyorum
B
Berrin G.
7 Mart 2026 00:24
youtube videolari izleyebilirsiniz Leyla hanim ve tadimlari az az yapin bebeginizin kendi kendi yemesine musade edin ve tek gida seklinde ilerleyin kizim yarin 6 aylik ve çok şükür cok guzel ilerliyoruz - Dr Tunc Aydin instada ek gidaya dair pdf gonderiyor onada bir bakin

Ilgım G.
7 Mart 2026 00:37
Biz bir buçuk aydır ek gıdaya geçtik ve bence fena gitmiyoruz, naçizane şöyle uyguladım öncelikle mama sandalyesinde bebeğimi oturturken kendim de masada yemek yiyorum yani aynı anda yiyoruz. Biraz araştırdıysanız biraz blw yöntemi biraz da geleneksel yöntemle gidiyoruz. Önüne tabağını koyuyorum, silikon altı vantuzlu tabaklar çok iş görüyor hem bir kaşık onun eline veriyorum hem de arada ben de yediriyorum. Çaktırmadan ya da oyunla yapmıyorum. Porsiyonu fazla hazırlıyorum, ona mıncırma payı veriyorum. İlk günden beri her yer batıyor :)) ne yiyeceğine ben karar veriyorum ama ne kadar yiyeceğine o karar veriyor. Bitiminde su teklif ediyorum içerken bir süre sonra ağzından geri püskürterek oyun yapıyor. Bu sürecin tamamında her gün en az iki kere anne-oğul-ev batıyoruz ama önemli değil gayet neşeli gidiyor benim için önemli olan o. Benim bebeğim özellikle meyveleri çok rendelenmiş püre formunda sevmedi, parmak gibi kesiyorum kemire kemire yiyor. Ben “Doğumdan 7 yaşa kadar miniklerin yemek keyfi” diye bir kitap da okudum, içinde tarifler de var bu sorularınıza da aslında yanıt veriyor. Bilmiyorum fikir verebildim mi? Her şey çok güzel geçsin, beraber keyif almaya çalışın lütfen
L
Leyla A.
7 Mart 2026 00:49
Aynı anda yemek çok mantıklı, şu an yemek yerken bize bakıyor hep , ne yaptığımızi anlamaya çalışıyor. Alıp okurum mutlaka, teşekkür ederim 😇
L
Leyla A.
7 Mart 2026 00:49
youtube videolari izleyebilirsiniz Leyla hanim ve tadimlari az az yapin bebeginizin kendi kendi yemesine musade edin ve tek gida seklinde ilerleyin kizim yarin 6 aylik ve çok şükür cok guzel ilerliyoruz - Dr Tunc Aydin instada ek gidaya dair pdf gonderiyor onada bir bakin