Ek Gıdaya Başlama
136 görüntüleme
M
Merve Ç.
21 Nisan 2026 14:55
Oğlum 4 ay 15 günlük. Doğum kilosu 3400, 4. Ay kontrolünde ise 6800 gr olmuştu. Şu an destekli oturabiliyor başını dik tutabiliyor. Biz yemek yerken yiyeceklere uzanıp eline almak istiyor. Bu durum ek gıda tadımlamalarına başlanması için bir işaret sayılır mı yoksa 6. Ayı beklemeli miyim ?
M
Meliha T.
21 Nisan 2026 14:58
Biraz erken olabilir bağırsak sistemi için dr nuzla detayları konuşun genede ama
M
Merve Ç.
21 Nisan 2026 15:02
İşte kontrolümüz 6. Ayında olacak o zamana kadar beklesem mi yoksa kontrol zamanından önce doktorla tekrar iletişime geçsem mi
N
Necibe N. Ç.
21 Nisan 2026 15:05
Çok erken değil mi bağırsakları henüz hazır olmayabilir kabızlık durumuyla karşılaşabilirsiniz bence doktorunuzla konuşun eğer 6 ayı beklemek istemezseniz
M
Meliha T.
21 Nisan 2026 15:06
İşte kontrolümüz 6. Ayında olacak o zamana kadar beklesem mi yoksa kontrol zamanından önce doktorla tekrar iletişime geçsem mi
M
Merve Ç.
21 Nisan 2026 15:10
Teşekkür ederim. 5. Ay da tekrar kontrole götürüp bu durumu konuşayım o zaman
A
Aslıhan G.
21 Nisan 2026 15:56
Doktorunuz ile buna karar vermelisiniz . Biz de doktor onayı ile 4. Ay da tadımlara başladık . Erken diyenler neye göre diyor anlamıyorum bazen . Ben de kedi kafama göre başlamadım 2 tane doktor görüşü alıp ikisi de hazır olduğunu söylediği için başladım . Siz de bir uzman görüşü alın derim :)
M
Merve Ç.
21 Nisan 2026 15:59
Doktorunuz ile buna karar vermelisiniz . Biz de doktor onayı ile 4. Ay da tadımlara başladık . Erken diyenler neye göre diyor anlamıyorum bazen . Ben de kedi kafama göre başlamadım 2 tane doktor görüşü alıp ikisi de hazır olduğunu söylediği için başladım . Siz de bir uzman görüşü alın derim :)
Yükleniyor...