Ek Gıdaya Başlama

83 görüntüleme
S

Sena Y.

27 Mart 2026 00:05
Şuan 4 aylık oğlum var kafasını rahat tutabiliyor sürekli oturmak istiyor ama kucağımızda destekle oturuyor sadece. 5 inci ayında sebze meyvelerin tadımına başlamak istiyorum yavaş yavaş sizce erken mi?
S

Sebahat K. T.

27 Mart 2026 00:08
Bebeğin refleksleri nasıl ? Heveslimi ? Siz yerken fln heyecnlanıyormu merak ediyormu
S

Sena Y.

27 Mart 2026 00:09
Sebahat Kübra Türksoy
Bebeğin refleksleri nasıl ? Heveslimi ? Siz yerken fln heyecnlanıyormu merak ediyormu
Evet heyecanlanıyor dikkatli izliyor takip ediyor
L

Leyla A. ..

27 Mart 2026 00:09
Bende bu soruyu soracak dım acaba bende mi versem diye düşünüyorum bide sadece mama la besleniyor 16 nisan da beş aylık olacak bide galiba dişi çıkıyor onun için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler 殺
A

Ayşe Ş. ..

27 Mart 2026 00:16
Bizde 5.5 ayda başladık. Kucakta oturma, istekli olması, kafayı tutmasi gerekli ve biz yinede doktorumuzun kontrolü ve onayı ile başladık. Acele etmeyin. Şimdi meraklı olduğu için hevesli duruyor ama maalesef bu da stresli ve yorucu bir süreç
S

Sebahat K. T.

27 Mart 2026 00:17
O zaman yaklaşmış zamanı bi hemşire veya doktoruna danışın ama mutlaka . ben 6. Ayda başladm benimkide aynıydı ama şöyle bi durum var bende . beni baskılayıp çorba vs veren aile büyüklerim vardı 6 ayda önce. Bana kalırsa hemşire ve doktorunuzla ilerleyin bu konuda
A

Ayşe Ş. ..

27 Mart 2026 00:18
Leyla Akcan
Bende bu soruyu soracak dım acaba bende mi versem diye düşünüyorum bide sadece mama la besleniyor 16 nisan da beş aylık olacak bide galiba dişi çıkıyor onun için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler 殺
Diş için tetagil ve karanfil kürü kullana bilirsiniz
L

Leyla A. ..

27 Mart 2026 00:19
Ayşe Şahin
Diş için tetagil ve karanfil kürü kullana bilirsiniz
Tamamdır teşekkür ler öneriniz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir