Ek Gıdaya Başladıktan Sonra Kabızlık
106 görüntüleme
E
Elif T.
3 Aralık 2025 13:04
Bebeğim 6 ay 2 haftalık. Ek gıdaya başladığımız ilk günlerde sıkıntı yoktu ancak 4-5 gündür kakasını yapmıyor.
Çok az tadımlarla başlamıştık sebze meyve vs. Başka bir şey tatmadı. Makat bölgesi de kızarık ve pişik maalesef.
Masaj, sıcak uygulama ne denediysem işe yaramadı. Huzursuz değil gazını da çıkarabiliyor gayet ama kaka yapmaması beni endişelendiriyor. Ne yapabilirim?
Çok az tadımlarla başlamıştık sebze meyve vs. Başka bir şey tatmadı. Makat bölgesi de kızarık ve pişik maalesef.
Masaj, sıcak uygulama ne denediysem işe yaramadı. Huzursuz değil gazını da çıkarabiliyor gayet ama kaka yapmaması beni endişelendiriyor. Ne yapabilirim?
T
Tuğba B. ..
3 Aralık 2025 13:05
Zeytin yağı veriyormusunuz.buharda Armut,tatlı kabağı ,kayısı bunlarda işe yarar
E
Elif T.
3 Aralık 2025 13:07
Buharda ne haşlasam zeytinyağı ekleyerek verdim en başından beri. Kayısı da püre yapıp veriyorum suyundan da içiriyorum haşlayıp. Armut ve bal kabağı deneyeceğim teşekkür ederim
B
Büşra T.
3 Aralık 2025 13:10
Mama kullanıyorsanız her mama sına zeytinyağı koyun su içirın arada
B
Büşra T.
3 Aralık 2025 13:11
Zeytinyağı bayagı işe yarıyor sureklı kullanmak lazım
E
Elif T.
3 Aralık 2025 13:16
Yanıtınız için teşekkür ederim, sadece anne sütü ile besleniyor zeytinyağına ekstra dikkat edeceğim herkes öyle yazmış sağ olun
Y
Yonca Y.
4 Aralık 2025 06:43
Bazı kabızlıklar alerji belirtisi olabiliyormuş.Benim kızımda da aynı sorunlar vardı. 4gün kaka yapmadı sonra kakasını yaparken burnundan yediği geldi çok ağladı ve çok sert kaka yapmıştı.süt ve süt ürünleri alerjisindenmiş.
E
Elif T.
4 Aralık 2025 07:31
Anladım, teşekkür ederim yanıtınız için. İlk kez verdiğinizde mi oldı süt ve süt ürünlerinden çünkü önceden yiyip de kakasını yapmadığı bir şey vermedim
B
Buket ..
4 Aralık 2025 08:11
Su içirin su da çok etken. Bende en başından beri zeytinyağ ve su veriyordum 3 gün kakasini yapmayınca su miktarını arttırdım yaptı kakasini