Ek Gıdaya Başladı Memeyi Bıraktı

84 görüntüleme
Büşra B.

Büşra B.

30 Kasım 2025 16:20
Selamlar herkese kızım 6 aylık.normalde sadece anne sütü ile beslenen bi bebekti. Ancak son iki ayda hiç kilo alımı olmamış ondan önce de aman aman kilo alan bir bebek değildi ama doktorum mama başlama dedi ben de öyle devam ettim. Ek gıdaya başladığımda ise Afra yediği şeyleri çok iştahla yemeye başladı ve uykuları düzene girdi🥹 yani sanırım çocuk açlıktan uyumuyormuş çünkü emmesi çok çok azalmıştı çok zor emziriyordum artık yürüyerek gezerek emzirmeye çalışıyordum. Ek gıda devam ettikçe artık Afra öğün öğün tabaklarını bitiriyor ve çok az emiyor bu doğru mu yanlış mı bilemiyorum bi yorum yapılırsa çok sevinirim yani yemesine mi sevineyim emmemesine mi üzüleyim şaştım kaldım açıkçası🥲
B

Büşra T.

30 Kasım 2025 16:56
Bence mamaya başla şuan ek gıda tek başına tüm besın ihtiyaçlarını karsılamaz sütun yeterlı değilmiş üzülecek bısey yok mamaya başlarsan kılo alır hızla
Ş

Şeyma

30 Kasım 2025 17:14
Bence doktorunuza danışın. Ne derse o şekilde ilerleyin. Doğru/yanlış olduğunu düşünmüyorum. Çocuğun ihtiyac-annenin gücü ıneyse o doğrudur bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir