Ek Gıdada Verilen Yemeği Çıkarma
94 görüntüleme
M
Merve E.
22 Haziran 2025 14:56
Herkese merhaba şuan kızım 12aylık. Yaklaşık iki aydır önceden yediği yemekleri dilinin ucuyla değdirip sonra diliyle itiyor ağzına aldıklarını da çıkarıyor. Bizim gündelik yediğimiz yemekleri veriyorum kimisini yiyor kimisini yemiyor. Artık kahvaltı ve akşam yemeklerini hazırlamak ve yedirmek zor hale geldi bu durumda neler yapabilirim. Bu durumu yaşayanlar neler yapıyor fikir verebilirsiniz?
M
Meliha T.
22 Haziran 2025 15:03
Kızım da 12 aylık bizde aynı sorunu yaşıyoruz zaten çok iştahlı değildi artık daha da yemez oldu ısrar etmiyorum mama içiyor ama içimde rahat değil sanki aç kalıyor gibi hissediyorum
M
Merve E.
22 Haziran 2025 15:15
Benim kızım mama almıyor aç kaldığını düşünüyorum. Sizin çocuğunuz yeni doğduğundan beri mi mama alıyor
Ş
Şule D. T.
22 Haziran 2025 15:48
Bizimde eskiden de yemesi zordu ama bir sekilde yiyordu 11 ayın sonuna dogru hiçbirsey tketmemeye başladı gece de hep meme de sık sık uyanıyordu doktor ac ve rutıne döndürmüş dedi mama ve meme ye gectik ama ek gıda hiç yok nasılsa mama veriyorlar diye düşünüyor bnce ama ne kadar doguyor bilmiyorum artık sadece meme ve mama yemek yerken erkan bile verdim sırf yesin diye
Buzdolabının önüne gecip yapışkanlı oyuncaklarla filan dikkatini dagıtıp yemeyı denedim parka götürüp salıncak sallanırken yesin dedim ama hepsini cözdü yemiyor
Buzdolabının önüne gecip yapışkanlı oyuncaklarla filan dikkatini dagıtıp yemeyı denedim parka götürüp salıncak sallanırken yesin dedim ama hepsini cözdü yemiyor
Ş
Şule D. T.
22 Haziran 2025 15:49
Şu an 14 aylıgız hiçbirsey yemiyor psikolojik olarak cöktüm ne seviyor hiçbir fikrim yok
Ş
Şule D. T.
22 Haziran 2025 15:49
Beslenme danışmanlıgı diye birsey onla görüşmeyi düşünüyorum
M
Merve E.
22 Haziran 2025 15:52
Sizi çok iyi anlıyorum benim kızımda aynısı ama yeri geldımı okadar güzel doya doya yiyor ki ama yeri gelince hep diliyle çıkarıyor veya yemek istemiyor asla çözüm bulamadım hem sinir bozucu hemde üzücü bir durum haline geldi eğer bu duruma çözüm bulabilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim