Ek Gıdada Tuz
68 görüntüleme
B
Betüllll
12 Aralık 2025 08:59
Merhabalar bebeğimle ek gıda sürecindeyiz 7 buçuk aylık. Kendisi için özel hazırladıklarımdan ziyade bizim yemeklerimizi istiyor çoğunlukla. Salçamızı falan kendimiz yaparız . Salçalardan veya yemeklerden aldığı hafif tuz zarar verir mi
F
Fatma P.
12 Aralık 2025 09:06
Biz de 9 ay 10 günlük olduk doktor salça çok tuzlu degilse yemekte tuz tadı gelmiyosa kullanabilirsiniz dedi ama ben de cok merak ediyorum bu sorunun cevabını emin olamadım kullanmak konusunda🥲
B
Betüllll
12 Aralık 2025 09:09
@FatmaPoyrazoğlu özenle hazırlıyorum ama bizim yemeğimizi kaşık kaşık yemeye çalışıyor baya . Çocuk tat arıyor resmen

İlsu O. K.
12 Aralık 2025 09:19
Merhaba; 1 yaşından önce kendi yemeklerimizden yedirmemiz pek uygun görülmüyor salça-tuz-şekerden kaynaklı. Yine 1 yaşından önce bebekler için tuzsuz biber salçası ya da kapya biberden fırınlayıp kendiniz salça yapmanız daha uygun olur. Yine 1 yaş öncesi domateste tüketilmemesi öneriliyor.. Biz de katı gıda dönemindeyiz bebeğinizin merak etmesi çok normal hele ki bir sefer aldıysa tadını ☺ Fakat bir uzmana danışmakta fayda var 🙏🏻 uygulama içerisinde beslenme uzmanları var konu başlıklarına bir bakın isterseniz