Ek Gıdada Tuz

68 görüntüleme
B

Betüllll

12 Aralık 2025 08:59
Merhabalar bebeğimle ek gıda sürecindeyiz 7 buçuk aylık. Kendisi için özel hazırladıklarımdan ziyade bizim yemeklerimizi istiyor çoğunlukla. Salçamızı falan kendimiz yaparız . Salçalardan veya yemeklerden aldığı hafif tuz zarar verir mi
F

Fatma P.

12 Aralık 2025 09:06
Biz de 9 ay 10 günlük olduk doktor salça çok tuzlu degilse yemekte tuz tadı gelmiyosa kullanabilirsiniz dedi ama ben de cok merak ediyorum bu sorunun cevabını emin olamadım kullanmak konusunda🥲
B

Betüllll

12 Aralık 2025 09:09
@FatmaPoyrazoğlu özenle hazırlıyorum ama bizim yemeğimizi kaşık kaşık yemeye çalışıyor baya . Çocuk tat arıyor resmen
İlsu O. K.

İlsu O. K.

12 Aralık 2025 09:19
Merhaba; 1 yaşından önce kendi yemeklerimizden yedirmemiz pek uygun görülmüyor salça-tuz-şekerden kaynaklı. Yine 1 yaşından önce bebekler için tuzsuz biber salçası ya da kapya biberden fırınlayıp kendiniz salça yapmanız daha uygun olur. Yine 1 yaş öncesi domateste tüketilmemesi öneriliyor.. Biz de katı gıda dönemindeyiz bebeğinizin merak etmesi çok normal hele ki bir sefer aldıysa tadını ☺ Fakat bir uzmana danışmakta fayda var 🙏🏻 uygulama içerisinde beslenme uzmanları var konu başlıklarına bir bakın isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir