Ek Gıdada Tuz
246 görüntüleme
C
Cansın K.
6 Temmuz 2025 20:17
Bebeğim 8 aylık. 0 tuz ile ek gıda ilerliyoruz irmiğinden ununa kadar her şeyi organik tuzsuz. Bugün bir akrabamız bebegınde tuz vermediği için troid hastası oldugunu söyledi. Tuzu neden ve kaç yaşa kadar vermemeliyiz?
H
Hatice Ö.
6 Temmuz 2025 20:35
Tuz yasak diye birşey yok, yemeklerde eser miktarda tuz kullanılabilir
S
Sultan K. B.
7 Temmuz 2025 09:15
1 yaşına kadar tuz vermiyoruz diye biliyorum ben doktorların tavsiyeleri bu yönde
C
Cansın K.
7 Temmuz 2025 19:02
Şehriyeyi bile organik tuzsuz alıyorum bu kadarına gerek var mı acaba bilmiyorum :(
H
Hatice Ö.
8 Temmuz 2025 06:21
1 yaşına kadar kesinlikle yasak olan yiyecek bal, diğer yiyecekler azami ölçüde verilebilir
E
Elif G.
8 Temmuz 2025 07:23
Az miktarda katabilirsiniz ben 9 ay civarı yemeklerine koydum şu an 13 aylık. Ayrıca ne kadar çok üstüne düşersen herseyin en iyisini yedirmeye çalışırsan o kadar sorunlu bir bebek olur bende sizin gibiydim bebeğim beni çok zorladı çevremde rahat olan annelerin bebekleri daha sağlıklı ve mutlu olduğunu gördüm
Ö
Özge S.
11 Temmuz 2025 19:49
Ben biraz ekliyorum artık. 11aylık. Bir hastalık sürecimizde sodyum düşük çıktı ve bu çok önemli bir şeymiş. Yani eser miktarda kullanılabilir bemce.
D
Dilek K.
13 Temmuz 2025 07:11
Benimde 9,5 aylık başta organik takıntılıydım ama şuan yeterki yesin diye veriyorum kendi yemeklerimizden. Biz de çok az tuzlu yiyoruz o da öyle seviyor
D
Defne Y.
16 Temmuz 2025 22:37
Ek gıdaya başladığımdan beri kendi yemeklerimize ne kadar tuz atiyorsam ona da aynısını attım sodyumumuz baya düşükdü bir ara ondan beri aynı atiyorum
G
Gül H. S. ..
17 Temmuz 2025 10:52
Şehriyeye kadar tuzsuz almanıza gerek yok, kendinize bu kadar yüklenmeyin, Osman Gönülal da videolarda yemeğe ekstra tuz atılmadıktan sonra tuzlu yağ salça vs kullanmanin sorun olmayacağını söylüyor zaten ne kadar yemek yiyorlar ki